Superfamily trenger DEG!

Superfamily, som hadde stor suksess med sin østblokk-estetikk-flørt på skiva «Warszawa«, er tilbake med nytt album i august. Bandet er for tiden aktuelle med singlen «Let’s Go Dancing«. Men bandet later ikke til å være tilstrekkelig fornøyde med lydmixen på låta. I et presseskriv fra plateselskapet Universal, informeres det nemlig om at bandet nå inviterer […]

Skrevet av:
Publisert 14:38 29 mai, 2009

Superfamily. (Foto: Promo)

Superfamily (Foto: Promo)

Superfamily, som hadde stor suksess med sin østblokk-estetikk-flørt på skiva «Warszawa«, er tilbake med nytt album i august. Bandet er for tiden aktuelle med singlen «Let’s Go Dancing«. Men bandet later ikke til å være tilstrekkelig fornøyde med lydmixen på låta. I et presseskriv fra plateselskapet Universal, informeres det nemlig om at bandet nå inviterer fansen til å lage sine egne versjoner. Den beste remixen vil bli lagt ut som et bonusspor når i forbindelse med plateslippet.

På hjemmesiden sin har de nå lagt ut et program som gjør det mulig å endre låta slik at den stemmer bedre med dine musikalske perferanser. Pris for moroa; null komma null, null kroner og null øre.

Men nå er det jo en gang slik at ikke alle nødvendigvis kommer til å digge mikseprogrammet som ligger på siden deres. Derfor kan de som ønsker dette, laste ned enkeltspor og mikse låta i et annet program hvis de foretrekker det.

Presseskrivet avsluttes  slik; I ordene av Mao Zedong, ”La tusener av blomster blomstre”!

Kommunisme-flørten deres lever med andre ord fortsatt i beste velgående, om enn på et annet kontinent. Kulturrevolusjon, noen?

Tags: , , , , , , , ,

Del "Superfamily trenger DEG!"

Legg igjen en kommentar