Sundfør om smurferemiks: – Dritkul!

Publikum har reagert på den unge remikseren LidoLidos nyversjon av Susanne Sundførs hit «The Brothel». Men Susanne sjøl er full av lovord. – Jeg leste de negative reaksjonene på nett, og kanskje er det bare forskjell i smak og behag, men jeg liker remiksen han har gjort av låta mi kjempegodt, sier Susanne til Lydverket. […]

Skrevet av:
Publisert 15:48 19 april, 2010
Ikke radbrekking: Susanne Sundfør digger LidoLido

Ikke radbrekking: Susanne Sundfør digger LidoLido

Publikum har reagert på den unge remikseren LidoLidos nyversjon av Susanne Sundførs hit «The Brothel». Men Susanne sjøl er full av lovord.

- Jeg leste de negative reaksjonene på nett, og kanskje er det bare forskjell i smak og behag, men jeg liker remiksen han har gjort av låta mi kjempegodt, sier Susanne til Lydverket.

Sundfør har hatt enorm suksess med den følsomme «The Brothel», før det purunge hiphoptalentet la sine digitale fingre på den. Kommentarene på nett var sterke begge veier. Sundfør sjøl tar remiksen som et stort kompliment:

- Det er kult at han skaper et helt annet tema – og mens mange reagerer på «smurfestemmen», har jeg stor sans for virkemiddelet. Det minner meg om dubstep-produsenter á la Burial som jeg liker veldig godt, skryter Susanne, som ikke har hørt noen remikse musikken hennes før.
- Bortsett fra noen uferdige forsøk, forteller hun.

Her er LidoLidos omdiskuterte remiks av «The Brothel»:

Tags: , , , ,

Del "Sundfør om smurferemiks: – Dritkul!"
 

17 kommentarer på “Sundfør om smurferemiks: – Dritkul!”

 1. Kai Lofthus sier:

  Phet!

 2. anonym sier:

  Jeg synes den var utrolig kul ! Susanne Sundfør har jo en veldig spesiell stil og stemme så remixen var utrolig kul, spesielt med alle effektene ! Creds til LidoLido for at han turde å gjøre det og de var sykt stilig ! Bra jobba Peder ! :D

 3. Kåre Kanon sier:

  Høres ut som litt vel mye ut som hakk i plata, særlig fordi jeg ikke synes det flyter noe særlig bra. Blir litt bedre mot slutten.

 4. Fredrik B. sier:

  …okei. Siden sist jeg hørte den i helga, til jeg hørte den nå på radioen, har den faktisk vokst på meg, og begynner å bli kul.

 5. Ole sier:

  Ekstremt dårlig flyt i klippingen her. Langt fra et topp nivå, dette. Gir ingen mening.

 6. Chairman sier:

  Høres ut som om sangen er spilt av gjennom en svært dårlig kommunikasjonslinje med høyt bittap. Nei takk – originalen er uendelig mye bedre.

 7. tine sier:

  UUTROLIG kul låt!! jeg syntes den var sjikkelig digg. stå på peder!!

 8. foretrekker originalen! Dette var jo bare plagsomt….

 9. Deezy E sier:

  Altså, alle disse kommentarene om klippingen.. jeg skjønner at de fleste kanskje ikke er så into nyere tids sampleteknikk men ikke vær så sykt ignorante. Denne måten å behandle samples på låter kanskje ukonvensjonell i starten men det er absolutt ingenting uryddig eller sløvt med det, det sitter ganske spikra. Jada mange likte originalen veldig godt og tåler ikke høre at noen tukler med verket de har trykket til seg, jeg kan nesten forstå det. Det man dog oppfordrer til ved å være så konservativ er å kvele kreativitet, rett og slett. At folk finner nye måter å behandle eksisterende verk på ser jeg på som uhyre positivt, man setter gjerne originalen i et veldig annet lys.

 10. Maren sier:

  Jeg syns remixen er skikkelig kul!

 11. Ø.S. sier:

  Hmmm, ikke værst dette her altså :)
  Enig med enkelte her at det blir litt stakato og hakkete i begynnelsen men slutten er jo veldig bra. Alt i alt en skikkelig god jobb og det på tross at jeg med mine over 30år trolig er langt eldre enn målgruppa.

  Det jeg vel liker best og som jeg synes LidoLido skal være mest stolt av, er at han jo har vært skikkelig inovativ og gjort sin greie istedenfor å bare følge strømmen å legge på standard «remix-template» med litt kjappere rytmer, noen kule effekter osv.

 12. Stine sier:

  Fetere denne enn orginalen :)

 13. [...] Susanne Sundfør remikset av rap-wonderkid. Les mer her! [...]

 14. John sier:

  Kulere å lage sine helt egne ting,å la andres verker i fred :) Det er nå tross alt det mest kreative…

 15. [...] han postet en uoffisiell remiks av Susanne Sundførs populære låt ”The Brothel” på YouTube. Sundfør hadde stor sans for remiksen, i likhet med låtas produsent Lars Horntveth, som nå har gitt Losnegård tilgang på [...]

 16. [...] har blitt undervist av Stargate, remikset Susanne Sundfør og vært i studio med Timbuktu, Jarle Bernhoft, Little Steven og Ole Edward Antonsen før han fylte [...]

 17. LidoLido | sier:

  [...] og mye avspilt på secondLove, LIDOLIDO er i vinden! Han har blitt undervist av Stargate, remikset Susanne Sundfør og vært i studio med Timbuktu, Jarle Bernhoft, Little Steven og Ole Edward Antonsen før han [...]

Legg igjen en kommentar