LidoLido signerer med Universal

 …og lager ”offisiell” remiks av Susanne Sundførs ”The Brothel”. – Det er betryggende og vanvittig kult å ha Universal i ryggen. De har muskler, kontaktnett og rett og slett muligheten til å dra på. Det er en kul tillit å bli vist av et såpass stort selskap, sier LidoLido om nyheten, som også plateselskapets pressekontakt […]

Skrevet av:
Publisert 17:40 27 april, 2010
LidoLido (foto: Tom Øverlie, NRK)

LidoLido har grunn til å juble. Her på årets by:Larm. (Foto: Tom Øverlie, NRK)

 …og lager ”offisiell” remiks av Susanne Sundførs ”The Brothel”.

- Det er betryggende og vanvittig kult å ha Universal i ryggen. De har muskler, kontaktnett og rett og slett muligheten til å dra på. Det er en kul tillit å bli vist av et såpass stort selskap, sier LidoLido om nyheten, som også plateselskapets pressekontakt Silje Hope bekrefter overfor Lydverket.

Det er ikke mindre enn verdens største plateselskap den 17 år gamle rapperen nå signerer med. For tiden er han i studio og jobber med sin første singel for selskapet, og til høsten blir det album.

LidoLido, blant venner kjent som Peder Losnegård, vakte nylig oppsikt da han postet en uoffisiell remiks av Susanne Sundførs populære låt ”The Brothel” på YouTube. Sundfør hadde stor sans for remiksen, i likhet med låtas produsent Lars Horntveth, som nå har gitt Losnegård tilgang på originalsporene.

- Det var faktisk hans idé, han uttalte et sted at han gjerne kunne sende meg dem hvis jeg hadde behov for det.

Losnegård mottok sporene i går kveld, og var så begeistret at han ikke klarte holde fingrene unna twitter: ”Nettopp fått originalsporene til The Brothel – @Susannesundfor !! Gleder meg til å jobbe med dem! #julaftenogaltannetgodtsamtidig”, skrev han der.

- Hva blir forskjellen nå som du har originalsporene?

- Det gir så klart kjempemuligheter. Jeg får større melodisk frihet, og kan snike inn elementer av låten i andre deler.

Det er likevel ikke snakk om å gjøre noen helt ny remiks, forklarer han, bare å bygge videre på den eksisterende.

Det er foreløpig ikke avklart hvordan den nye remiksen vil bli brukt, eller om den får noen offisiell utgivelse.

lidolido_320w

Tags: , , , , ,

Del "LidoLido signerer med Universal"

Legg igjen en kommentar