Killers’ indre villdyr

Med sin søte sjarme og stilsikre klesskap har The Killers vokalist Brandon Flowers på få år vokst fra ungpikeidol til verdensherredømme og homseikonstatus. Det er klart vi måtte snakke med ham om reisen mot de store stadionkonsertene og bandets gode smak. The Killers avsluttet Hovefestivalens andre dag, etter at de hadde en «rehearsal-konsert» på Rockefeller […]

Skrevet av:
Publisert 1:32 24 juni, 2009


Med sin søte sjarme og stilsikre klesskap har The Killers vokalist Brandon Flowers på få år vokst fra ungpikeidol til verdensherredømme og homseikonstatus. Det er klart vi måtte snakke med ham om reisen mot de store stadionkonsertene og bandets gode smak.

The Killers avsluttet Hovefestivalens andre dag, etter at de hadde en «rehearsal-konsert» på Rockefeller på mandag. Las Vegas-bandet har til nå gitt ut 2 album etter suksessdebuten Hot Fuss i 2004. Siden har de bare vokst og vokst, ikke minst med singelen «Human» fra tredjeplata Day & Age, som kom i fjor. Bandet har også blitt kjent for sin treffsikre stil, noe de vist nok fikk inn med morsmelka i Las Vegas sine bakgater. Lydverket fikk møte vokalist Brandon Flowers bak scenen på Hove. Vi lurte blant annet på om han noen gang irriterer seg over gitarist David Keunings noe egenartede stil, som liksom ikke passer like godt inn som de andre i bandet.

Finn én feil

Finn én feil

Se «Human»-videoen.

Se også Lydverkets sending fra i fjor høst, hvor vi intervjuer The Killers om det nye albumet Day & Age ca midt inni sendinga.

Og ikke minst, les Håkon sin anmeldelse av The Killers sin Hovekonsert her!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Killers’ indre villdyr"
 

3 kommentarer på “Killers’ indre villdyr”

  1. Elli sier:

    Huff da, dette var rimelig uncomf fra hr. Flowers side. Håper dette var kun et utdrag fra en lengre sekvens, hvor intrevjuer presenterte spørsmål om annet enn klesvalg.

  2. Christian Scharning sier:

    Det var det. Mer kommer til høsten…

  3. [...] I fjor, møtte Lydverket Brandon Flowers på Hove, og du kan se deler av det intervjuet her. [...]

Legg igjen en kommentar