Stordalen: Jeg håper Slettemark får en tåre i øyekroken

Milliardæren har ikke glemt Alice Cooper.

Skrevet av:
Publisert 14:33 11 februar, 2010

 

Da hotellmillardæren Petter Stordalen åpnet sitt nye hotell tøffet han seg ved å knuse en gitar. På åpningsfesten gikk han enda lenger for å rocke opp imaget sitt.

I forrige uke viste vi klippet av millardær og hotellkonge Petter Stordalen som knuste en gitar under åpningen av sitt nye hotell Comfort Union Brygge i Drammen på Lydverkets TV-sending.  «Hvis Pete Townsend eller Jimi Hendrix hadde vært her, så hadde de åpnet dette omtrent sånn som dette her», sa han den gang før han knuste en gitar i biter mot hotellgulvet.  Klippet gikk internett rundt og ble behørig kommentert.

To åpninger – to gitarer?

 Etter oppstyret har Stordalen dratt moroa enda lenger, og valgte under gårsdagens åpningsfest av det samme hotellet å nok en gang henvende seg til rockere – denne gang ved å sette fyr på en gitar. Kan det være slik at Stordalen valgte å åpne hotellet sitt to ganger, for å ødelegge to forskjellige gitarer?

«Du skjønte det du»

Klippet fra åpningsfesten åpner med at Stordalen går ned på kne mens han droner løs på gitaren, og roper «dette er for alle de gamle heltene som har spilt her i Drammen», før han fortsetter med å si «nå skal jeg gjøre sånn at selv Lydverkets Asbjørn Slettemark får en tåre i øyekroken og Jimi Hendrix legger seg stille tilbake og tenker «Du skjønte det du, du gjorde feilen men du gjorde det rett igjen».  

«Jeg har ikke glemt hva Alice Cooper gjorde»

Deretter får Stordalen en medhjelper til å sette fyr på gitaren, før han fortsetter den noe spesielle talen med å mene « jeg har ikke glemt hva Alice Cooper gjorde… for han gjorde det på sin måte.», samtidig som han hever den brennende gitaren over hodet. Etter å ha forsøkt  å spille noen akkorder i knestående, erklærer millardæren hotellet for åpnet, før han kaster gitaren i gulvet og tråkker på den.   

- Tenk å være millardær, sier Lydverkets Asbjørn Slettemark i en kort kommentar.

Her kan du se klippet hvor Stordalen knuser en gitar:

 

Og her kan du se hvordan Lydverket valgte å dekke det i sesongens første sending (ca 2 minutter ut i klippet):

Tags: , , , , , ,

Del "Stordalen: Jeg håper Slettemark får en tåre i øyekroken"
 

9 kommentarer på “Stordalen: Jeg håper Slettemark får en tåre i øyekroken”

 1. Kjetil sier:

  Det verste er vel at han første gangen omtalte Pete Townsend som Keith Townsend, ikke spilte gitar sjøl.og bruker jukselapp. Faens dust.

 2. RR sier:

  Dette er umulig å kommentere. Litt som når den demente bestefaren prøver å underholde bordet ved å prompe høylytt gjentatte ganger under julemiddagen. Man brekker seg litt i smug, men hele situasjonen er så trist og flau for stakkars bestemor at man bare holder kjeft og glemmer at det skjedde.

 3. Stian sier:

  Jeg håper bare ikke han ødela de dyre skoene. Dette var jo komisk :)

 4. Emma sier:

  Kan det være slik at Stordalen valgte å åpne hotellet sitt to ganger, for å ødelegge to forskjellige gitarer?» Hahahaaaa! Betimelig spørsmål.

 5. Kim von Klev sier:

  Pinlig!

 6. tom andre sier:

  å knuse instrumenter er forkastelig!

 7. Henrik sier:

  Fikk Asbjørn Slettemark en tåre i øyekroken?

 8. Ruben Gran sier:

  Stordalen svinger seg. Igjen. Ord blir fattige. Eller, de finnes ikke: http://www.kjendis.no/2010/04/15/kjendis/petter_stordalen/dans/11291471/

 9. Marius Asp sier:

  Hjelp, øynene mine kaster opp.

Legg igjen en kommentar