Start helga med Jubilee!

I kveldens Lydverket på P3 byr New York-DJen Jubilee på helgefølelsen, og det allerede på en torsdag! Bli kjent med dama som får deg til å danse klokka åtte! «The most amazing lady in NYC» har det svenske DJ-nettstedet Discobelle kalt Jubilee. Og svenskene er langt fra de eneste som digger dama, nettsida Doublemagazine kaller […]

Skrevet av:
Publisert 15:18 17 juni, 2010

Jubilee slapper av før DJ-settet på Lydverket P3 (Foto: Megan Jolly)

I kveldens Lydverket på P3 byr New York-DJen Jubilee på helgefølelsen, og det allerede på en torsdag! Bli kjent med dama som får deg til å danse klokka åtte!

«The most amazing lady in NYC» har det svenske DJ-nettstedet Discobelle kalt Jubilee. Og svenskene er langt fra de eneste som digger dama, nettsida Doublemagazine kaller henne musikkbransjens åttende underverk, og hun er godt likt i byen hun bor, noe anbefalingen i The New Yorker understreker. Det lover godt før DJ-settet i Lydverket i kveld, i spalta som heter Rilleristing.

Jessica Gentile, som hun egentlig heter, kommer opprinnelig fra Florida, og i amerikanernes pensjonistparadis vokste hun opp med Miami bass, grime og breaks. Men det var først da hun flytta oppover østkysten av USA at hun fant ut at hun kunne tenke seg å bli DJ.  Og da hun først hadde funnet ut hva hun ville, var det null problem å komme seg til topps i byen som aldri sover. Jubilee er i dag en del av DJ-trekløveret Flashing Lights sammen med Nick Catchdub og DJ Ayres, og sammen arrangerer de fester i Brooklyn en gang i måneden, som har blitt gjestet av folk som La Roux, A-Trak og Flosstradamus.

Jubilee (Foto: Carrie Miller)

Når Jubilee ikke står bak platespillerne på klubbene, driver hun plateselskapet Nightshifters, mekker mikser for klesmerker og lager podkasts for XLR8R. DJ-yrket har tatt henne til europeiske byer som Berlin, London, Paris, Reykjavik og Bucureşti, og denne helga står Oslo for tur. Og først kommer hun til Lydverket.

Du hører rilleristinga fra Jubilee klokka åtte på P3.

Tags: , , , , , , ,

Del "Start helga med Jubilee!"
 

2 kommentarer på “Start helga med Jubilee!”

  1. Patski Love sier:

    Jubilee spiller på The Villa kl. 23 nå på fredag sammen med Willy Joy fra Chicago som for øvrig også er en råtass og snart slipper EP på Trouble & Bass Records!!

    Mer info her:
    http://clubjuicy.no/event

  2. [...] denne helga for å spille på utestedet The Villa. Før den spillejobben leverte dama som blir kalt den kuleste kvinnen i New York, et DJ-set til oss i Lydverket. Hver torsdag innleder vi helga ved å spille et miniset fra [...]

Legg igjen en kommentar