Gratis mixtape fra La Roux og Major Lazer

Diplo og Switch har gitt den britiske rødtoppens debutalbum en overhaling. Mixtapen Lazerproof har blitt til mens produsentduoen har jobbet med nytt materiale på Jamaica, og i dag ble den lagt ut for gratis nedlasting på hjemmesida til Diplos plateselskap Mad Decent. Skal vi dømme etter kommentarfeltet på Mad Decent-bloggen og Diplos twitter-meldinger er det mange […]

Skrevet av:
Publisert 16:29 26 mai, 2010

Lazerproof-cover, hentet fra maddecent.com

Diplo og Switch har gitt den britiske rødtoppens debutalbum en overhaling.

Mixtapen Lazerproof har blitt til mens produsentduoen har jobbet med nytt materiale på Jamaica, og i dag ble den lagt ut for gratis nedlasting på hjemmesida til Diplos plateselskap Mad Decent. Skal vi dømme etter kommentarfeltet på Mad Decent-bloggen og Diplos twitter-meldinger er det mange som ønsker seg mixtapen, for trykket er tydeligvis så stort at serveren har fått problemer.

Mens både Amanda Blank og Rusko er blant gjesteartistene som har vært i studio og spilt inn sine opptredener, dukker Gucci Mane og Drake opp i form av samples.

Diplo har tidligere laget viktige mixtapes med både M.I.A. og Santigold. Førstnevnte bidrar i likhet med Thom Yorke på Major Lazers kommende EP, ifølge The Guardian.

Tags: , , , , , ,

Del "Gratis mixtape fra La Roux og Major Lazer"
 

2 kommentarer på “Gratis mixtape fra La Roux og Major Lazer”

  1. [...] og sammen arrangerer de fester i Brooklyn en gang i måneden, som har blitt gjestet av folk som La Roux, A-Trak og [...]

Legg igjen en kommentar