Stargate og Rihanna topper i USA

Med norske produsenter på toppen: Rihannas låt «Rude Boy» er mest populær i USA akkurat nå. Førsteplassen på Billboards singelliste er «norsk» nå. Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen fortsetter suksessen som låtskrivere og produsenter for internasjonale popstjerner idet «Rude Boy» tar førsteplassen i USA. Allerede i 2008 kåret Billboard den norske duoen til […]

Skrevet av:
Publisert 14:49 18 mars, 2010

Stargates Tor Hermansen og Mikkel Eriksen på ASCAP Pop Music Awards i fjor. (Foto: Fred Prouser/Reuters)

Med norske produsenter på toppen: Rihannas låt «Rude Boy» er mest populær i USA akkurat nå.

Førsteplassen på Billboards singelliste er «norsk» nå. Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen fortsetter suksessen som låtskrivere og produsenter for internasjonale popstjerner idet «Rude Boy» tar førsteplassen i USA.

Allerede i 2008 kåret Billboard den norske duoen til USAs mest suksessrike produsenter. Det året hadde de 11 låter på salgs- og radiospillelista Billboard. I takt med at de har samarbeida med Jay-Z, Michael Jackson og en rekke andre storheter, har også ryet deres vokst.

«Rude Boy» er Hermansen/Eriksens fjerde Billboard-topp.

I fjor fikk duoen en Grammy for sitt arbeid med Ne-Yo.

Tags: ,

Del "Stargate og Rihanna topper i USA"
 

9 kommentarer på “Stargate og Rihanna topper i USA”

 1. Jim sier:

  drittsang

 2. Rett og slett bare Gunnar sier:

  jau

 3. Inge sier:

  Jaha, har hørt denne sangen alt for mange ganger på radio. Var først i forrige uke jeg tenkte på hvor «grov, dirty, frekk» denne sangen egentlig er. Bestemte meg for å se musikkvideoen for å se hvordan Rihanna selv vil vise frem sangen.

  Dette er bare en bløff! Ærlig talt Rihanna! Her serverer du verden en sang som som kun bygger på sex og groviser og selv sitter du på en sebra med balonger festet på hode og synger «boom boom boom»

  Synes videoen var svært skuffende, sangen teksten var aldri noe for meg uansett, men trodde ærlig talt at videoen levde opp til teksten.

  Terningkast: 1

 4. Lis sier:

  Ja hun er ikke indie / cred.

  Dette er ikke catchy. Ikke en sommersang. Ikke noe bra refreng.

  Takke meg til Little Boots!! Black Kids! Animal Alpha.

 5. T sier:

  Dåååårlig låt

 6. Aida sier:

  Klart en av Rihannas beste sanger. Videoen er dritkul. Back to her roots.

 7. Hallis sier:

  Sirlig dandert og gjennomtenkt bøffelmøkk. Kudos til Mikkel; skjønte allerede på skoleavslutninga på Ringve at det ville gå den veien der, så står du ikke i veien for mer tungfordøyelig musikk.

 8. [...] Les: Stargate og Rihanna topper listene i USA [...]

Legg igjen en kommentar