Grattis, Stargate!

Den norske produsentduoen Stargate, bestående av Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen, kunne i natt plukke med seg den høythengende Grammy-statuetten for sitt produsentarbeid på Ne-Yo-låten «Miss Independent». Vi gratulerer! Her er videoen til «Miss Independent»:

Skrevet av:
Publisert 11:22 9 februar, 2009

Den norske produsentduoen Stargate, bestående av Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen, kunne i natt plukke med seg den høythengende Grammy-statuetten for sitt produsentarbeid på Ne-Yo-låten «Miss Independent». Vi gratulerer!

Her er videoen til «Miss Independent»:

Tags: , , , , ,

Del "Grattis, Stargate!"
 

4 kommentarer på “Grattis, Stargate!”

  1. Anja sier:

    Grattulerer med dan – velfortjent med Grammis til gutta. Men ikke for denne låta – Ne-Yo er en ganske døv type, og sangen er ikke akkurat det sprekeste de har levert.

  2. Axel sier:

    kult. Gralla =)

  3. [...] singelliste er “norsk” akkurat nå. Tor Hermansen og Mikkel Eriksen fortsetter suksessen som låtskrivere og produsenter for internasjonale popstjerner idet “Rude Boy” tar [...]

  4. [...] nordmannen som bidrar på veien mot solokarriere. Range ble nemlig “oppdaget” av den prisvinnende norske produsentduoen Stargate, skriver artisten på sin [...]

Legg igjen en kommentar