Sommeren tar form

Festivalnavnene begynner å ramle inn i et urovekkende tempo: Placebo kommer til Quart, The Killers til Hove og Rise Against, Grizzly Bear og Datarock til Øya. Vad tycks? Najs eller bajs? Hvor ses vi i sommer?

Skrevet av:
Publisert 12:18 16 februar, 2009
Placebo. Foto: Promo

Placebo. Foto: Promo

Festivalnavnene begynner å ramle inn i et urovekkende tempo: Placebo kommer til Quart, The Killers til Hove og Rise Against, Grizzly Bear og Datarock til Øya. Vad tycks? Najs eller bajs? Hvor ses vi i sommer?

Tags: , , , , , , ,

Del "Sommeren tar form"
 

8 kommentarer på “Sommeren tar form”

 1. Petter sier:

  Vi ses på Hove og Øya!

 2. Kåre G sier:

  Vi ses på Øya, og kanskje på Norway Rock?? Det er vel den sjangerfestivalen som har lykkes best i år.

 3. Morten S sier:

  Placebo og Marilyn Manson? Er det 1999?

 4. Sverre sier:

  Bra kommentar. Morten S. Du fremstår like intelligent som navnebroren din.

  Både Placebo og Manson kommer med nye plater i løpet av våren og gjør de aktuelle. De er også booket til mange av de store festivalene i sommer
  .
  Mindre imponert over bookingen av Killers som spilte på festivalen for to år siden og har gitt ut et særs middelmådig album siden den gang. Ser virkelig ikke meningen med å kaste bort penger på de når det er så mye bedre der ute.

  Og til spørsmålet: Vet ikke hvor jeg skal ennå. Altfor tidlig å bestemme seg, men Placebo er et av mine favorittband så foreløpig leder Quart.

 5. Mikkel sier:

  Placebo er fett, Manson konge – vi ses på Quart garantert. Hove, tja vi får se utover hva de kommer med. Killers er ok, men var jo der i fjor. Øya ser lovende ut, mer lovende enn på lenge.

 6. ppp sier:

  Øya ser ut til å vinne uten konkurranse i år. Killers er ok band det, men med bare 2år siden sist og et helt ok cd er plutselig Killers ikke så spennende lenger. Blasert kanskje. Placebo håper jeg kommer med en bra plate, men er vel ikke veldig fornøyd med bookingen til Quart for å si det mildt.

  Heia Slottsfjell og ØYA

 7. Marius Asp sier:

  Personlig er jeg – basert på akkurat disse bookingene – enig med siste taler. Placebo og The Killers er omtrent like uspennende i min bok, om enn av forskjellige grunner.

 8. Popkuk sier:

  Sjekk også Pstereo.
  De kan overraske stort i år.
  Første slippet var Röyksopp, Late Of The Pier, Fjorden Baby!, Slagsmålsklubben
  og Thästrøm.

Legg igjen en kommentar