Sniklytt til Bob Dylan i morgen

Han far sjøl, gode, gamle Bob slipper ny plate den 7.oktober. Tell Tale Signs er nok en samling rarieteter og tidligere uutgitte låter fra geniet. Hvis du benker deg foran internettet klokka 12.00 06.00 (som det står påpekt under her – det er noe som heter tidssoner) i morgen, kan du være den første til […]

Skrevet av:
Publisert 9:28 29 september, 2008

Bob Dylan med nytt dobbeltalbum (foto: Wikimedia Commons)

Han far sjøl, gode, gamle Bob slipper ny plate den 7.oktober. Tell Tale Signs er nok en samling rarieteter og tidligere uutgitte låter fra geniet. Hvis du benker deg foran internettet klokka 12.00 06.00 (som det står påpekt under her – det er noe som heter tidssoner) i morgen, kan du være den første til å høre albumet.

På nettsidene til National Public Radio legger de nemlig ut hele albumet som stream.  Klikker du her, kan du boltre deg med over to timer tidligere uutgitt materiale fra dobbeltalbumet.

Tracklistingen viser at de fleste sangene i det som er den 8. utgivelsen i Dylans Bootleg-series orginalt er skrevet for å være med på albumene Oh Mercy og vidunderlige Time Out of Mind.

På Bob sin hjemmeside ligger forøvrig en herlig låt tilgjengelig for nedlasting allerede, nemlig «Dreamin’ of You» (som er så fin at jeg ikke skjønner at noen hadde hjerte til å kaste den ut av Time Out of Mind).

To timer med herlig musikk midt på blanke formidagen. I morgen blir en fin dag.

Tags: , , , , , , ,

Del "Sniklytt til Bob Dylan i morgen"
 

2 kommentarer på “Sniklytt til Bob Dylan i morgen”

  1. Carl sier:

    12. am ET blir vel 6 om morgenen på tirsdag for oss i Norge?

  2. eh. du har rett. Jeg retta det opp jeg. Blir tidlig i loppakassa i kveld, gett.

Legg igjen en kommentar