Slottsfjell 2010 tar form

Slottsfjell har sluppet de første navnene til neste års festival.

Skrevet av:
Publisert 13:29 6 november, 2009
Sivert Høyem live på Lydverket/Internasjonalen (Foto: NRK, Lydverket)

Sivert Høyem live på Lydverket/Internasjonalen (Foto: NRK, Lydverket)

Det tynnes i rekkene i festival-Norge, og neste sommers bookinger blir desto viktigere for landets festivalarrangører. Tirsdag slipper Hove sine første artister, mens Slottsfjell i dag kan røpe at Donkeyboy, Sivert Høyem og Zeromancer blir å se i Tønsberg neste sommer.

I tillegg kan Slottsfjell friste med Enslaved, unge, lovende og lokale Mhoo, samt finske Jaakko & Jay. I samme slengen kan Henning Krane, bookingsjef for Slottsfjell fortelle at de har dobbelt så mange bud ute på utenlandske band som de hadde på samme tid i fjor. Men Slottsfjell gaper ikke over mer enn de kan bite.

-U2 kommer aldri til Slottsfjell. Da ville billetten kostet 5.000 kroner. Vi vil prøve å holde billettprisene på et normalt nivå, ikke ødelegge festivalen. Nivået fra hovedbandene til de andre bandene skal ikke være så stor, uttaler Krane i en pressemelding.

Førstkommende tirsdag er det Hoves tur til å lette på festivalsløret, da de kommer til å offentliggjøre detaljene omkring endringer i organisasjonen og flytting av festivaldagene. Aller viktigst for oss som allerede har begynt å planlegge neste års festivalsommer, er hvilke band som står på plakaten, og Hove kommer til å røpe noen av artistene, deriblant en headliner de i følge en pressemelding er svært stolte av.

Hvem drømmer du om å se på festival neste sommer?

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Slottsfjell 2010 tar form"
 

2 kommentarer på “Slottsfjell 2010 tar form”

  1. M sier:

    Joanna Newsom. Vær så snill, festivalnorge!

  2. Kim André sier:

    Jeg bor i tønsberg, men aldri vært fan av slottsfjell. Syntes de stort sett safer på norske artister som Big Bang, Turboneger, Sivert Høyem osv. Vet de ikke har plenty av penger, men vært gøy å sett noe som kommer fra utenfor skandinavia også.

Legg igjen en kommentar