FOTO: Scanpix

FOTO: Scanpix

Slo av strømmen til Guns N’ Roses

Advarsler til tross, Axl Rose og bandet klarte ikke å komme på scenen i tide i Reading og Leeds. På fredag slo sjefen av strømmen.

Skrevet av:
Publisert 8:30 30 august, 2010

Som Lydverket rapporterte forrige uke, så ble Guns N’ Roses advart mot å komme for sent på scenen under helgens Reading og Leeds festivaler. Sjefen for festivalene, Melvin Benn, sa til og med at han ville stoppe konserten dersom de ikke dukket opp til avtalt tid. De lokale myndighetene har regler for hvor sent konsertene kan vare i forhold til støy.

I Reading på fredag fikk Benn mulighet til å holde sitt ord. Axl Rose trasket inn på scenen en time for seint, og da bandet allerede var en halvtime på overtid kuttet arrangøren strømmen.

Men bandet nektet å forlate scenen, og i protest gjorde de et forsøk på «Paradise City» uten strøm – se video av opptrinnet her og her.

Ifølge NME skal Rose så ha sagt at det ikke kom til å bli noen konsert i Leeds på søndag. Det viste seg å være tomme trusler for Guns N’ Roses spilte den andre headliner-konserten igår. Men heller ikke da klarte de å starte til rett tid – riktignok kun en halvtime forsinket denne gangen. Før avslutningslåten «Paradise City» skal Rose, ifølge NME, ha erklært:

- Vi skulle gjerne spilt flere låter for dere, men det er noen som sier at showet er slutt. Denne krigen er ikke over!

Bandet avsluttet konserten med å bukke foran publikum og gi følgende «vel hjem»-beskjed:

«Be safe getting out of here. And for the problems with the promoters, fuck you.»

Tags: , , , , , , ,

Del "Slo av strømmen til Guns N’ Roses"
 

16 kommentarer på “Slo av strømmen til Guns N’ Roses”

 1. Snikh sier:

  Fuck Axl Rose og den betritene musikken hans.

 2. Trixie sier:

  Tror ikke nevnte person drog ut noen kontakt, men det er mulig vedkommende drog STØPSELET ut av kontakten. Da får overskriften mening.

 3. Janne sier:

  Endelig en arrangør som tør!

 4. Lars sier:

  Dette er jo typisk for hele karrieren til den mannen. Det er ikke få ganger han har gitt blaffen i å stille til avtalt tid. Det som er mest utrolig er at arrangører fortsatt gidder å booke dette coverbandet som er frekke nok til å kalle seg Guns `N Roses. Axl sliter jo også med å skrive fengende musikk uten Izzy og Slash til å hjelpe ham, noe den siste plata beviser. Live Nation er visst også rimelig frustrerte over oppførselen hans og vurderer å droppe ham fra sine rekker.

  • Ork sier:

   Chinese Democracy er ikke SÅ dårlig!
   Ikke noe legendarisk skive akkurat, men ikke så sinnsykt dårlig.
   Er noen fengende låter der.

 5. Ohhm sier:

  Engang et av favoritt-bandene.
  Sprøtt hvordan uprofejonelt og barnslig de oppfører seg.
  Selv 7-åringer kan klokka.

 6. B.S. sier:

  Patetiske hasbeen og forvokste dramawhore!

  Get a fucking life, you whiny little maggot!

 7. john sier:

  Guns ‘N Roses. Musikkhistoriens største hype. Latterlig boyband uten talent. Kjøpt og betalt fra første dag.

  Hvorfor ikke heller skrive om musikk da Lydverket? Det skjer jo masse på musikkfronten som dere ikke får med dere. Hvorfor bruker dere så mye tid på sånt kjendis/Se&Hør- fjas som dette? Har dere ikke ambisjoner?

  • Ola sier:

   Det handler like mye om Melvin Benn, Reading og Leeds… Og det er interessant for oss som jobber i bransjen. Det er ikke alt som trenger å handle om uhypa musikk som er gitt ut i 500 eks. og band som oppløser seg selv fordi de føler at de har blitt for kommersielle.

  • B.S. sier:

   Well… G’n'R var dyktige musikere en gang i tiden.
   Ingen tvil om det.

   De ble kanskje hypet litt i gang med Appetite For Destruction (1987) bl.a. pga Saul Hudsons (Slash) gitarsoloer og en vilje til å selge seg totalt ut til MTV for penger, men Use Your Illusion I & II var slettes ikke noe skrevet i blinde av en gjeng aper om du tror det.

   Forøvrig driter jeg i hele G’n'R (Rettelse: William Bruce Rose (Axl Rose) og hans samling av boms og uteliggere på gitar og trommer) og Velvet Revolver og Izzy Stradlin & The Juju Hounds og Slash Snakepit (Slash er en PYGMÉ i virkeligheten. Jeg har stått fåtall meter fra han) og gud veit hva annet de har prøvd å lage suppe av spiker på etter de ble så full of themselves hele gjengen at ingen orka høre mere piss fra dem.

   Bunch HAS-BEENS hele gjengen!

   Men tenkte bare å si at G’n'R var aldri så HYPA som f.eks. den UDUGELIGE kjerringa Lady Gaga og Shitney Spears og de idiotene der. G’n'R KUNNE faktisk spille en gang i tiden.

 8. Jotne sier:

  Helt riktig gjort. Bra baller av arrangør . Og -Who the fuck is Axl Rose !!!! dramaquens . håper ingen i verden booker dette dritt bandet , for det er jo strengt tatt bare søppel

 9. Morten sier:

  Vennligst korriger alle andre skrivefeil også. Apostrof på feil side av N-en i Guns N’ Roses, det er en ting. En annen ting er «ifølge» skal sammenskrives (alle journalister burde vite det!). Videre skal «i går» særskrives med mellomrom og ikke sammenskrives.

 10. dans sier:

  Jeg digga GNR som barn, men som voksen har jeg skjønt at GnR er et band av barn for barn.
  Men makan til hårete baller i en festival-ledelse skal man lete lenge etter. Hyll Hyll!!!

Legg igjen en kommentar