Slash samler stjernelag til solodebut

 Ozzy, Lemmy, Chris Cornell, Iggy, Kid Rock, Adam Levine, Fergie, Cypress Hill, Nick Olivieri… Er det noen som ikke har jobbet med Slash sitt soloalbum? 23 år etter at Saul Hudson, aka Slash debuterte på skive for første gang med Guns N’ Roses-klassikeren Appetite for Destruction ser solodebuten endelig ut til å være klar. Det vil si, […]

Skrevet av:
Publisert 11:36 4 februar, 2010
foto: Thomas Søbstad/NRK Lydverket

foto: Thomas Søbstad/NRK Lydverket

 Ozzy, Lemmy, Chris Cornell, Iggy, Kid Rock, Adam Levine, Fergie, Cypress Hill, Nick Olivieri… Er det noen som ikke har jobbet med Slash sitt soloalbum?

23 år etter at Saul Hudson, aka Slash debuterte på skive for første gang med Guns N’ Roses-klassikeren Appetite for Destruction ser solodebuten endelig ut til å være klar. Det vil si, solo og solo, fru blom.  Nå er låtlista til Slash klar og det viser seg at antallet gjesteartister og bidragsytere, ikke overraskende, får Dr.Dre s 2001 til å se ut som et enmannsprosjekt.

Albumet som skal slippes i april har følgende bekreftede gjester: Black Eyed Peas’ Fergie, Ozzy Osbourne, Chris Cornell, Andrew Stockdale fra wolfmother og Lemmy fra Motorhead. I tillegg bidrar Iggy Pop, Kid Rock, Dave Grohl, Duff McKagan og Adam Levine fra Maroon 5.

Men det stopper ikke der.  Slash har nemlig spilt inn en haug med låter som ikke kommer med på Slash, men som allikevel kommer til å bli utgitt på en eller annen måte. Og her er gjesteartistrekka nesten like lang: Flea, Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Steven Adler, Nick Oliveri, Beth Hart og Cypress Hill.

Tracklisten som traff nettet et par dager tilbake ser slik ut:

«Ghost’»(featuring Ian Astbury)
«Beautiful Dangerous» (featuring Fergie)
«Nothing To Say» (featuring M Shadows)
«Crucify The Dead» (featuring Ozzy Osbourne)
«Promise» (featuring Chris Cornell)
«By The Sword» (featuring Andrew Stockdale)
«Doctor Alibi» (featuring Lemmy)
«Saint Is A Sinner Too» (featuring Rocco De Luca)
«Watch This» (featuring Dave Grohl and Duff McKagan)
«I Hold On» (featuring Kid Rock)
«Gotten» (featuring Adam Levine)
«We’re All Gonna Die» (featuring Iggy Pop)
«Starlight» (featuring Myles Kennedy)
 

Slash, som tidligere i år fortalte at han kunne fått perverst mye penger for en Guns N’ Roses-gjenforening har uttalt at alle artistene som bidrar på Slash er artister han ville jobbe kreativt med tidligere og at han lot seg imponere av alle.

Her kan du lese hva Lydverket syntes om Quart-konserten der Slash dro med seg en haug med stjerner til Kristiansand.

Del "Slash samler stjernelag til solodebut"
 

2 kommentarer på “Slash samler stjernelag til solodebut”

  1. Ole J. sier:

    Tror at vi til og med får ett bidrag fra Izzy på spor.1 sammen med Ian Astbury. Forhåndsbestilte CR edition i dag, så da blir det bare å smøre seg med tålmodighet og se frem til å få høre resultatet i begynnelsen av April.

  2. [...] motsetning til på debuten, der Slash hadde med et stjernelag av vokalister, vil det denne gangen kun være Myles Kennedy som tar seg av [...]

Legg igjen en kommentar