Slash driter i penga

Slash gjør tydeligvis alt for å unngå å gjenforenes med Axl. Inkludert å ta imot åttesifrede dollarbeløp. Tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash forteller i et intervju med GQ at han er blitt tilbudt 8-sifrede summer med dollar for å gjenforene Guns N’Roses etter at han forlot bandet for snart fjorten år siden i 1996. ”Jeg […]

Skrevet av:
Publisert 12:10 14 januar, 2010

slash460

Slash gjør tydeligvis alt for å unngå å gjenforenes med Axl. Inkludert å ta imot åttesifrede dollarbeløp.

Tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash forteller i et intervju med GQ at han er blitt tilbudt 8-sifrede summer med dollar for å gjenforene Guns N’Roses etter at han forlot bandet for snart fjorten år siden i 1996. ”Jeg kan ikke huske den nøyaktige summen, men det er overdrevent”, forteller han i intervjuet. På oppfølgingsspørsmålet hvor GQ forsøker å konkretisere svarer Slash at han takket nei til ”en sju, åttesiffers type ting”.

Selv om det er en trend i tiden at oppløste band går sammen igjen, kommer det tydelig frem av GQ-intervjuet at Slash ikke ønsker å gjenforenes med Axl Rose og han uttaler at en kan legge så mye penger på bordet en bare vil uten at han kommer til å  slå til på et tilbud om å få Guns N’ roses tilbake på beina.
”Jeg er en forholdsvis realistisk person, og jeg bruker ikke energi på å tenke på ”hva om”. Når jeg hører musikken vi lager sammen respekterer jeg det for det det var og setter pris på det. Men jeg er ikke som alle rundt bandet som ønsker å finne en måte å gjenskape det hele på ene og alene fordi det er så mye penger å hente”

I fjor sommer besøkte Slash en festival som definitvt hadde takket ja til åtte siffer eller mer. Her kan du lese vår dom over aftenen med Slash og venner.

Tags: , , , , ,

Del "Slash driter i penga"

Legg igjen en kommentar