Mora til Slash er død

Kostymedesigner Ola Hudson, som blant annet designet kostymer for David Bowie, John Lennon og Ringo Starr har nylig avgått med døden. Hun er kanskje best kjent for å være moren til Guns ´n roses – gitarist Slash, som skal spille på Quartfestivalen om få uker. – Jeg har ikke hørt noe om dette før nå, […]

Skrevet av:
Publisert 11:19 9 juni, 2009
Slash spiller på quarten 30. juni. Foto: Scanpix

Slash spiller på quarten 30. juni. Foto: Scanpix

Kostymedesigner Ola Hudson, som blant annet designet kostymer for David Bowie, John Lennon og Ringo Starr har nylig avgått med døden. Hun er kanskje best kjent for å være moren til Guns ´n roses – gitarist Slash, som skal spille på Quartfestivalen om få uker.

- Jeg har ikke hørt noe om dette før nå, sier presseansvarlig i Quartfestivalen Merete La Verdi.

Hudson ble 62 år og døde etter langt tids kamp mot lungekreft.

I en twittermelding, sent mandag kveld, fortalte Slash at han var i studio og jobbet med et nytt soloprosjekt, men, som han skrev: “I’m having a hard time concentrating.”

Ola Hudson har vært kjæreste med David Bowie, etter at ekteskapet med faren til Slash tok slutt på midten av syttitallet. Slash har senere sagt at han ikke hadde mye til overs for Bowie fordi han var «Den nye fyren i huset».

Planene for Ola Hudsons begravelse er ikke enda ferdigstilte, men Merete La Verdi forsikrer om at det ikke skal gå ut over sommerens konsert på Quarten.
- Vi har hatt kontakt med Slash i helga og bestilt flybilletter og alt, så konserten vil gå som planlagt.

Tags: , , ,

Del "Mora til Slash er død"
 

1 kommentar på “Mora til Slash er død”

  1. slash elsker`n sier:

    stakkars slash

Legg igjen en kommentar