Skuespiller, bli ved din lest

Skuespillere bør overhodet ikke bli artister, om vi skal dømme etter siste runde med Elsk eller hat-panelet på Lydverket P3. Tidligere i vinter ble det kjent at Saruman og Dracula skal gi ut plate. Neida, ikke rollefigurene i Ringenes Herre og Prince of Darkness. Men skuespilleren, Christopher Lee, kommer med ei symfonisk metallplate i løpet av […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 27 mars, 2010

saruman-rocks

Skuespillere bør overhodet ikke bli artister, om vi skal dømme etter siste runde med Elsk eller hat-panelet på Lydverket P3.

Tidligere i vinter ble det kjent at Saruman og Dracula skal gi ut plate. Neida, ikke rollefigurene i Ringenes Herre og Prince of Darkness. Men skuespilleren, Christopher Lee, kommer med ei symfonisk metallplate i løpet av året. Og den aldrende skuespilleren er ikke alene om å ha en bijobb.

Mange kameravennlige fjes har veksla inn teaterscener og kinolerret i en periode for å komme med sin egen plateutgivelse. Scarlett Johansson gjorde det både i fjor og i forfjor, da hun ga ut ei skive med Tom Waits-covere. Hun i She & Him, Zooey Dechanel, gjorde det både i fjor og denne uka, da platene Volume 1 og Volume 2 kom. Og neste uke kommer Kevin Costner og bandet hans, The Modern West med sin andre plate.

Av andre filmkjekkaser finnes Jared Leto, som med bandet sitt 30 Seconds To Mars har vunnet MTV-priser og blitt lista på P3. Johnny Depp har spilt i bandet sitt P i flere år. Han spiller også slidegitar på et spor på Oasis-albumet Be Here Now og er med i Haitilåta til Shane MacGowan.

Også harde menn på film har behov for å få ut følelsene sine. Og de gjør det via musikken. Steven Seagal og Bruce Willis er to som innemellom bytter ut svære skytevåpen med gitar og mikrofon.

Det var slike, skuespillere som blir artister du og panelet med Siri Narverud Moen og Andreas Øverland skulle ta stilling til sist tirsdag.

Debatten gikk som dette:

EEH_ skuespillere som blir artister_ NETT

Skuespiller og musiker-tskjorta som Christopher Lee, Zooey Dechanel, Scarlet Johanson med flere lett kan hive på seg (Foto: zazzle.com)

Del "Skuespiller, bli ved din lest"
 

2 kommentarer på “Skuespiller, bli ved din lest”

  1. [...] i vår diskuterte vi i Lydverket om vi elsket eller hatet at skuespillere ble artister, og etter debatten falt konklusjonen på at skuespillerene burde bli ved sin lest. Det hindrer dem [...]

  2. [...] Jared Leto seg tilbake til filmen, [...]

Legg igjen en kommentar