Fleet Foxes, Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Fleet Foxes, Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Skriver musikk til LOLcats-film

Fleet Foxes-frontmann Robin Pecknold skal lage filmmusikken til The Internet – A Blog Cats WTF Universe.

Skrevet av:
Publisert 13:19 30 april, 2012
Eksempel på LOLcat-humor. Kilde: Wikipedia

Eksempel på LOLcat-humor. Kilde: Wikipedia

Sean Pecknold, broren til Fleet Foxes-frontmann Robin Pecknold, har tidligere laget imponerende animerte musikkvideoer til blant annet Fleet Foxes – ”The Shrine / An Argument”, Beach House – ”Used To Be” og Grizzly Bear – ”While You Wait For The Others”. Nå har imidlertid brødreparet tatt det kunstneriske uttrykket et steg videre, og samarbeider på Sean sin kommende langfilm, The Internet – A Blog Cats WTF Universe.

Filmen skal fortelle historien om en fyr som heter Matt, en av verdens fremste og mest suksessrike LOLcat-bildetekstforfattere. Til tross for sin enorme suksess, så lider Matt av en eksistensiell krise, og bestemmer seg for å dra til Berlin for å lete etter et liv med større mening enn den banale Internett-kattehumoren som han til daglig bedriver tiden sin med.

Den offisielle traileren viser kanskje lite om selve plottet i filmen, men har like fullt kornete, stemningsfulle bilder i kjent Sean Pecknold-stil, og viser bilder av en desperat Matt som prøver å komme seg bort fra sin vante Internett-boble. I starten av filmen høres Gigi D’Agostions store hit, ”I’ll Fly Away With You”, som hovedrollekarakteren visstnok skal være besatt av, men bortsett fra det så har Robin Pecknold skrevet resten av soundtracket til filmen.

Anmeldelser: Fleet Foxes – Helplessness Blues | Fleet Foxes på Øya 2011

På Sean Pecknold sin Kickstarter-side, så kan man nå donere penger til prosjektet. Donerer man for eksempel $250, så vil man motta et håndskrevet dokument som forklarer meningen med livet, noe som jo høres ut som en god deal. Ønsker man heller å donere $5000, så garanterer Sean Pecknold deg en rolle i hans neste film.

Se traileren til The Internet – A Blog Cats WTF Universe, som har premiere i desember, her:

Fleet Foxes  – ”The Shrine / An Argument” (regissert av Sean Pecknold):

Tags: , , ,

Del "Skriver musikk til LOLcats-film"

Legg igjen en kommentar