Sjekk ut Jay-Z i reprise

Gårsdagens konsert med Jay-Z ble streamet direkte på p3tv. Men det er VELDIG mange som lurer på hvor de kan klikke seg inn og se Brooklyns ukronede konge utfolde seg i opptak? Se klippet her! NRK produserte konserten som ble sendt direkte på p3-tv, men opptakene må godkjennes av plateselskapet til Jay-Z før vi kan […]

Skrevet av:
Publisert 11:46 24 juni, 2008

Jay-Z (foto:Universal)

Gårsdagens konsert med Jay-Z ble streamet direkte på p3tv. Men det er VELDIG mange som lurer på hvor de kan klikke seg inn og se Brooklyns ukronede konge utfolde seg i opptak? Se klippet her!

NRK produserte konserten som ble sendt direkte på p3-tv, men opptakene må godkjennes av plateselskapet til Jay-Z før vi kan publisere. Og det kan ta litt tid. Så noen umiddelbar reprise av festkvelden blir det nok ikke. Men med en gang vi får tommelen opp, kjører vi den ut – og lover å si fra.

I mens kan du kose deg med et bittelite klipp som faktisk har fått lov til å ligge ute. Kveldsnytt kobla seg inn på bildene våre et øyeblikk i går, og fikk vist noen sekunder av låta «Roc Boys (And The Winner Is). Se her!

Tags: , , , , , ,

Del "Sjekk ut Jay-Z i reprise"
 

5 kommentarer på “Sjekk ut Jay-Z i reprise”

 1. Jonas Carlsen sier:

  linken funker jo ikke.. har firefox.. er derfor??

 2. daniel sier:

  funker ikke i internet explorer heller, så nei…

 3. Kristoffer sier:

  Nrk, fiks det da! vil se klippet i reprise. var på konserten og det var konge !!!

 4. Henrik sier:

  Linken fungerer ikke fordi det står ttp://, ikke http://
  Høyreklikk, kopier linken, legg inn en h og så limer du inn linken. :)

 5. Takk Henrik! Lenken skal være fikset nå. Men som det står i artikkelen, det er kun snakk om noen skarve få sekunder, da NRK ikke har fått rettighetene (ennå) til å sende hele konserten i reprise.

Legg igjen en kommentar