Julestemning med P3Sessions

Donkeyboy og Thom Hell rundet av konsertåret 2009 onsdag kveld. Hør alt om igjen her!

Skrevet av:
Publisert 20:51 16 desember, 2009


Donkeyboy og Thom Hell rundet av konsertåret 2009 onsdag kveld. Hør alt om igjen her!

Alle høydepunktene fra P3sessions

Popsensasjonen Donkeyboy rundet av året der eventyret startet – nemlig på P3. Thom Hell er i følge P3s musikksjef i ferd med å kapre stadig nytt terreng takket være sin ferske singel «Over You».

Hør alt på nytt i P3s nettradio.

- “Over You” er fantastisk bra. Denne låta bringer Thom Hell opp i elitedivisjonen av norsk pop, nå blir han endelig allemannseie, mener Mats Borch Bugge, som er musikksjef i P3.

Han mener de som får overvære konserten kan komme til å bevitne noe legendarisk.

- Thom Hell og Donkeyboy på samme scene  utgjør det beste Norge kan by på i 2009. Thom viderefører en internasjonal låskrivertradisjon med spissede fingre, og har en enorm popteft gjemt bak en iboende beskjedenhet. Donkeyboy er årets norske popsensasjon, og det blir fint å se dem gjøre en intimkonsert.

I august i fjor spilte Thom Hell på P3Sessions femårsjubileum. Da fikk han mest oppmerksomhet for en uventet duett med kjæresten Marit Larsen. Se dem fremføre Eric Claptons «Promises» her:

Thom Hell er den ubestridte kongen av Lydverket Spanderer. Han har blant annet covret Crosby, Stills & Nash sammen med Øystein Greni fra Bigbang, komponert en egen låt for Lydverket, covret The Kinks og covret Ingrid Olava i Lydverkets tjeneste.

Her kan du se han fremføre «Don’t Let Go» i skogen på Hovefestivalen:

Vil du ha mer av Thom Hell? Her kan du se en hel konsert med han fra Øya 2008, helt gratis!

2009 har vært Donkeyboys år. I mars havnet bandet fra Drammen på P3s A-liste med “Ambitions”. Låta rykket etterhvert opp på førsteplass på VG-lista, og lå totalt på lista i 35 uker. Bandet skrev norsk pophistorie i september, da “Ambitions” og andresingelen “Sometimes” lå på henholdsvis andre- og førsteplass. “Sometimes” er fremdeles A-listet på P3.

Donkeyboy og «Ambitions» er blant 100 låter som kjemper om å få tittelen «Tiårets beste norske låt» av P3. Kåringen avgjøres av P3s lyttere og lesere, og du kan vinne en iPod dersom du stemmer.

Stem fram tiårets beste norske låt her!

Er du lei av «Ambitions»? Hør den i remikset versjon av DiskJokke her!

Donkeyboys suksess startet hos Urørt med låta «Broke My Eyes». Her kan du se bandet fortelle om veien fra Urørt til VG-lista:

Urørt-finalistene for 2010 ble offentliggjort mandag – hør dem og stem på din favoritt her!

Eventyret har såvidt begynt for Donkeyboy. I november varmet de opp for A-ha på fem konserter, og i januar skal de spille på musikkbransjetreffet Eurosonic i Nederland.

Debutplaten «Caught In A Life» ble sluppet i oktober. Lydverkets Trine Sollie trillet terningen til en firer.

Se Donkeyboy spille tittelsporet fra plata i Lydverket Spanderer:

Her kan du se høydepunkt fra tidligere P3Sessions.

P3Sessions med Donkeyboy sendes direkte på P3 16. desember klokken 19 – 21.

Tags: , , , , ,

Del "Julestemning med P3Sessions"

Legg igjen en kommentar