Turns-frontmann Anders Tjore fra årets by:larm-festival. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Turns-frontmann Anders Tjore fra årets by:larm-festival. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Se Turns på Park

Torsdag spiller et av Norges mest omfangsrike band på Parkteatret i Oslo. Lydverket gir deg konsertbilletter og signert album!

Skrevet av:
Publisert 16:57 12 april, 2011

«Supergruppe», «flinkisband», «Norges beste», hva enn du måtte ønske å kalle dem. Det kollektive krafttaket som er Oslobandet Turns, slapp for ikke lenge siden debutalbumet Out.

Les anmeldelse av platen: Sent, men veldig godt

Bandet består av Anders Tjore på vokal og gitar, Marcus Forsgren på vokal og gitar, Magnus Hængsle på vokal og gitar, Karim Sayed på trommer, Christian Engfelt på bass, og Harald Bugge og Are Føreland på henholdsvis saksofon, keyboards og trompet.

Og der de på plate er nøye, dyktige og kalkulerte - med svært heldig resultat - så gir liveformatet dem mulighet til å vise den ekstra energien som ligger i denne veggen av musikanter som møter deg på scenen. De fikk også femmer i Lydverket for sin konsert under bransjetreffet by:larm, og releasekonserten deres på Blå i januar var fullstendig utsolgt.

Trenger du mer for å friste deg bort/opp/ned til Parkteatret i Oslo på torsdag?

Gjengen stiller med ekstra blåsere, og så spiller Turboneger-gitarist Knut Schreiner og musikkskribent Audun Vinger plater etter konserten.

Ønsker du et par billetter til denne herligheten?

Send epost til lydverketkonkurranse@nrk.no og nevn to andre band medlemmene av Turns spiller i. Du kan vinne konsertbillett til deg og en venn, og så får du jammen meg et signert eksemplar av albumet også.

Vinneren trekkes torsdag kl 12, og da er det viktig at vi vet ditt fulle navn og telefonnummer, så husk å oppgi det i samme epost.

Oppvarming: Hør den tidligere P3-listede Turns-låten «Do It Again»: 

Turns – Do It Again

Tags: , , , , , , ,

Del "Se Turns på Park"

Legg igjen en kommentar