Slayer på Hove 2007, foto: Tom Øverlie/Nrk.

Slayer på Hove 2007, foto: Tom Øverlie/Nrk.

Slayer-konkurransen trukket

Slayer spiller sin første konsert i Bergen, og tar med seg Mastodon og Gojira. Vi ga vekk billetter som nå har fått eiere.

Skrevet av:
Publisert 8:41 4 juni, 2012

De høyst levende metal-legendene i Slayer har tidligere spilt både i Oslo, på Hove og på Quart, men onsdag 13. juni står bandet for aller første gang på scenen i Bergen. Det er duket for stor utendørskonsert på Plenen ved Bergenhus, og mye tyder på at den gamle ærverdige festningen skal få brynt seg litt ekstra den dagen. For når Slayer går på scenen handler alt om aggresjon, volum og tyngde. Helt siden starten i California tidlig på 80-tallet har Slayer fremstått som et av de hardeste og mest brutale bandene i rocken, og fansen har elsket dem for det.

Med seg til Bergen har også Slayer den samme oppvarmingen som Metallica hadde på Valle Hovin for noen dager siden. To av den moderne tungrockens store band skal sørge for et godt vorspiel. Først ut er franske Gojira, som med sin miljøfokuserte metal plukker opp nye fans daglig. Nytt Gojira-album er forresten ikke langt unna. I midten spiller Mastodon, som har oppnådd stor suksess med sin proggifiserte og harde rock de siste årene.

Mastodon på Norwegian Wood 2011, foto: Kim Erlandsen, Nrk.

Vi ga vekk billetter til denne konserten, og vinnere har nå fått epost av oss. Vi gratulerer og takker for god respons!

LES: Den underlige historien om hvorfor Slayer-gitarist Jeff Hanneman ikke er med på konsertene for tiden.

LES: Forrige gang Slayer var i Norge ble det kontorprat.

SE: Intervju med Slayer på Lydverket.

Akkurat slik ser Slayer ut på scenen, her med låten «Cult»:

Tags: , , , , ,

Del "Slayer-konkurransen trukket"

Legg igjen en kommentar