Se Maria Menas videodagbok

I 2005 fikk vår påtroppende gjesteprgramleder Maria Mena med seg et kamera og filmet seg selv i 22 timer. Se henne i studio, på fest og i senga.

Skrevet av:
Publisert 13:33 1 november, 2011

I anledning Maria Menas rolle som gjesteprogramleder i ukens Lydverket har vi gravd i NRKs arkiver og funnet noe helt spesielt.

Se også: Maria Mena i duett med Melissa Horn

Det er nemlig ikke første gang Mena tar over Lydverket. I forbindelse med utgivelsen av hennes tredje plate, Apparently Unaffected, i 2005, sendte Lydverket med henne et kamera som hun skulle filme sin egen videodagbok med.

Og Maria tok med kameraet overalt. Vi ser henne under innspillingen av platen, fyllesyk på badet mens hun fjerner gårsdagens sminke, og i sengen da hun ikke får sove.

Resultatet ble 22 timer med råstoff, som til slutt ble klippet ned til en halvtimes spesial. Det intime portrettet ser du øverst i artikkelen.

Få med deg Maria Menas debut som gjesteprogramleder på Lydverket torsdag kl 21.30 på NRK2!

Tags: , , ,

Del "Se Maria Menas videodagbok"
 

3 kommentarer på “Se Maria Menas videodagbok”

  1. Anonym sier:

    Med Maria Mena som gjesteprogramleder é Lydverket seriøsitet totalt smuldret opp.

  2. [...] Se også: Maria Menas videodagbok [...]

  3. [...] Som sagt, så gjort. Vi hooket Maria opp med Oslos flotteste karer, Pumba fra duoen Danny & Pumba og Don Martin fra bråkmåkerne i Gatas Parlament. De tok Maria under sine vinger, satte henne på skolebenken, og gikk grundig til verks. Don Martin begynte fra scratch med å skrive følgende på en tavle:  1. rim, 2. flow, 3. fremføring, før han og Pumba fikk kjørt opp selvtilliten hennes til gatenivå. Bonus: se Maria Menas videodagbok [...]

Legg igjen en kommentar