- Nå så jeg i kamera

I morgen leder en uvanlig rappkjeftet Maria Mena vår TV-sending på NRK2. Se smakebiter og bloopers fra resultatet her!

Skrevet av:
Publisert 17:15 2 november, 2011

I går kveld debuterte Maria Mena som gjesteprogramleder under Lydverkets TV-innspilling på Internasjonalen. Den ekstraordinære sendingen ser du på NRK2 i morgen kl 21.30.

Se også: Maria Menas videodagbok

Under sendingen ender Mena opp med å skrive en raplåt sammen med to av østkantens hiphophertuger, Don Martin og Pumba, som resulterer i en musikkvideo. Smakebiter og tabber fra innspillingen av musikkvideoen ser du helt øverst i saken.

- Det aller viktigste for meg er at folk ler av rapinnslaget mitt, og det gjorde i hvert fall de i salen, sier Mena om resultatet.

Maria Mena har nemlig lenge ment at rapping er et av hennes skjulte talenter. Etter å bestått P3Morgens manndomsprøve, der hun rappet over Kanye Wests «Jesus Walks», sendte vi i Lydverket henne på rapkurs med Pumba og Don Martin.

Se vårt bildegalleri fra sendingen:

Det var også å forvente at en nybegynner på faget skulle gjøre sin del tabber under innspillingen. Mena taklet imidlertid jobben som gjesteprogramleder på mistenkelig feilfritt vis. Selv mener hun det var særdeles viktig å være så fokusert som mulig under opptakene.

- Jeg liker ikke være den personen som holder andre tilbake, så jeg satt veldig høye krav overfor meg selv.

Lydverkets vante programleder, Asbjørn Slettemark, roser sin medprogramleder for den briljante innsatsen.

- Selve innspillingen gikk forbløffende bra, ettersom Mena kom forberedt som om hun skulle ha eksamen. Det morsomste for min del var egentlig å bla gjennom arkivmaterialet NRK har av Maria Mena. Hun har virkelig levd noen av de viktigste øyeblikkene i livet sitt med et kamera i ansiktet, noe vi selvsagt viser i sendingen.

Tags: , , , ,

Del "- Nå så jeg i kamera"

Legg igjen en kommentar