Maria lærer seg å rappe

Maria Mena hadde et brennende ønske om å lære å rappe. Don Martin og Pumba ble læremestre, og Lydverket laget musikkvideo.

Skrevet av:
Publisert 6:00 3 november, 2011

Da vi spurte Maria Mena om hun ville være gjesteprogramleder i Lydverket, var hun raskt ute med å si ja. Men hun var enda raskere å svare da vi spurte hva hun ville gjøre i sendingen. «Jeg vil lære meg å rappe».

Som sagt, så gjort. Vi hooket Maria opp med Oslos flotteste karer, Pumba fra duoen Danny & Pumba og Don Martin fra bråkmåkerne i Gatas Parlament. De tok Maria under sine vinger, satte henne på skolebenken, og gikk grundig til verks. Don Martin begynte fra scratch med å skrive følgende på en tavle:  1. rim, 2. flow, 3. fremføring, før han og Pumba fikk kjørt opp selvtilliten hennes til gatenivå.

Bonus: se Maria Menas videodagbok

Etter gjennomført kurs var det rett i studio, hvor Don Martin, Pumba og Maria la hvert sitt vers på en remix av «Stil», en vaskekte gatebanger fra Danny & Pumba. Så var det på tide å lage musikkvideo, noe Mena innrømmer i kveldens sending at hun var veldig nervøs for.

- Jeg har alltid tenkt at jeg er god til å danse, at jeg da får vist den sorte siden av meg, hehe. Men jeg har aldri sett dansingen min filmet, så jeg er livredd for at jeg er mer hvit enn jeg tror når det kommer til moves.

Hele saken om rapkurset til Maria Mena ser du på Lydverket kl 2130 i kveld, men her får du verdenspremiere på videoen Maria laget med Pumba og Don Martin. Kjør «Stil»!

Tags: , , , , ,

Del "Maria lærer seg å rappe"
 

9 kommentarer på “Maria lærer seg å rappe”

 1. Line sier:

  jeg hørte denne på P3morgen i morges – fantastisk! Den burde utgis :)

 2. Knallbra!!!! Bør absolutt utgis :o )) 

 3. Knallbra!!!! Bør absolutt utgis :o )) 

 4. Anonym sier:

  Gikk glipp av Lydverket i går, men når eg no har blitt «advart» mot innholdet kommer eg heller ikkje til å se det i reprise. Å se/høre på noen som øver gidder eg enkelt og greit ikkje. Når det atpåtil involverer Maria Mena, blir det totalt uaktuelt.

  Dette bare føyer seg inn i rekken av Lydverkets manglende seriøsitet som musikkformidlende program.

 5. Coffee Sheen sier:

  Mena Kjører STiiiillllLL – terningkast Seks- Glatt

 6. [...] Video: Sjekk ut da Pumba og Don Martin lærer Maria Mena å rappe [...]

 7. [...] Husker du da Maria Mena hadde et brennende ønske om å lære å rappe? Don Martin og Pumba ble lær… Danny & Pumba. (Foto: [...]

Legg igjen en kommentar