Se Lydverket nå

Vårens siste utgave av Lydverket ligger klar.

Skrevet av:
Publisert 20:08 11 april, 2012

Det er vår, enten det sludder eller snør akkurat der du bor. På våren snakker man gjerne om hvilken festival som har de sterkeste navnene på sin plakat, og i årstidens ånd er det hyggelig å kunne avslutte denne sesongen med ikke mindre enn tre sterke toppnavn i programmet: Bob Hund spiller live i studio, vi blir med Susanne Sundfør hjem og Vinni har nervene i spenn før han skal gjøre sin nye brutalt ærlige låt, «halve meg» på vår scene!

Her kan du lese mer:

Vinni: – Jeg Fucka opp

Anmeldelse av Susanne Sundførs The Silicon Veil

Lydverkets reportasje om Bob Hund fra 2009 og En fin anmeldelse fra 2011

 

Lydverket ser du på NRK2 onsdag  kl. 20:45. Repriser går på  NRK1, torsdag  kl 23:15, NRK2 lørdag kl 19:10 og NRK3 mandag ca. kl. 2315 (etter mandagsfilmen). Eller øverst på denne siden. Kveldens program er sesongens siste, men vi kommer tilbake i høst. I mellomtiden håper vi dere får en deilig sommer. Gå på et par festivaler, les omtalene på disse sidene, lytt til radio. Plutselig er det høst igjen.

Tags: , , , , ,

Del "Se Lydverket nå"
 

1 kommentar på “Se Lydverket nå”

  1. [...] i sommar. För den som redan vill ha en försmak av Bob Hund live kan se det norska programmet Lydverket som gjort ett inslag om bandet där de även spelar sin låt Låter som miljarder live. För den [...]

Legg igjen en kommentar