Se Lydverket nå

Den Svenska Björnstammen har innegym, Linnea har nerver, Maverick Sabre har en stemme av gull.

Skrevet av:
Publisert 20:52 7 mars, 2012

Den Svenska Björnstammen ser kanskje ut som det tapende laget i en kanonballkamp,  men med «Vart jag mig i världen vänder» toppet de den svenske singlelisten i hele seks uker, og da svenske P3 oppsumerte året ble sangen også kåret til Årets Låt under P3 Guld. Ikke nok med det, Den Svenska Bjørnstammen ble også kåret til Årets Nykommer av P3 Guld.

Maverick Sabre ser kanskje ut som Wayne Rooney, men Wayne Rooney kan ikke synge sånn. Nå har han sunget seg inn over Paul McCartney på de britiske hitlistene, hør han i kveldens Lydverket.

Linnea Dale ser ikke ut til å være helt komfortabel som frontfigur i Donkeyboy, ei heller som Idolstjerne. Er det den egentlige, virkelige og ektefølte Linnea i sitt rette element som debuterer som soloartist?

Les mer: Linnea debuterer

Little Hands of Asphalt er Oslogutt Sjur Lyseids alter ego. Mye har vært sagt om gode tekster på norsk de siste årene, men Sjur skriver nok noen av landets fineste engelske tekstlinjer. Vi slipper han til midt på vårt harde betonggulv mede nydelige, myke «Fitzcaraldo».

Les anmeldelsen av albumet Floors

Lydverket ser du på NRK2 onsdag  kl. 20:45. Repriser går på  NRK1, torsdag  kl 23:15, NRK2 lørdag kl 19:10 og NRK3 mandag ca. kl. 2315 (etter mandagsfilmen). Eller øverst på denne siden.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Se Lydverket nå"
 

1 kommentar på “Se Lydverket nå”

  1. Anonym sier:

    Flott å høre det fine svenske språket hos enda et band som tør å synge på morsmålet sitt. Hvorfor får ikke vi norske den samme gleden? Er så inderlig lei norske band som synger på engelsk og tror det er fint! Og savner å høre norsk språk i musikken.

Legg igjen en kommentar