Spill video

Se, han sliter!

Det kan stokke seg selv for den stødigste programleder. Under innspillingen av ukens Lydverket var det en britisk realitystjerne som fikk Asbjørns tunge til å krølle seg. Se videoen!

Skrevet av:
Publisert 15:37 22 september, 2010

I ukens TV-sending snakker P3s musikksjef Mats Borch Bugge om Donkeyboys «Ambitions«, som i disse dager blir covret av den britiske X Factor-deltageren Joe McElderry – og dermed kan risikere å toppe de engelske salgslistene i en annen tapning enn drammensernes originalversjon.

Men hva het han igjen? McElberry? Og er Donkeyboy norske, eller snarere dorske? Det er jaggu ikke alltid lett å holde orden på, selv for de mest oppegående blant oss.

Slettemark selv kommenterer klippet på følgende vis:

- Underlig, dette. Ikke bare har jeg erfaring med musikkrealitynavn som dommer på Idol, men jeg har også god trening i snirklete bandnavn som And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Clinging To The Trees Of A Forest Fire og Agorapbohic Nosebleed. Så kommer denne Joe McElderry, som Rage Against The Machine knuste ut av listene i fjor vinter, og ødelegger alt. Men men, sånn går nu dagan.

Han fortsetter:

- Jeg håper bare ikke vi skal ha ham i studio en gang, da kan det bli stygt og pinlig for meg. Gir for øvrig en takk og en blomst til tålmodige Ellen, Lydverkets vaktsjef som hele tiden sier navnet til Joe McElderry riktig på pluggen i øret mitt.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Se, han sliter!"
 

3 kommentarer på “Se, han sliter!”

  1. [...] Prøver også å svare mye, og unngå at det blir for mange interne dialoger, sier Asbjørn.Se: Det krølla seg for Asbjørn!Store twitterøyeblikkRobyn skapte midtsommermagi på P3 Sessions. (Foto: Kim Erlansen, NRK P3)Da [...]

  2. Kris sier:

    Mener å huske at Slettemark også sleit en del med å introdusere «psychopedia»-låta til Pony and the Pirate under forrige Urørt-finale..? :-)

  3. [...] Hele sendingen ser du på NRK2, ikveld klokka 21.30. Se også: Programleder Asbjørn Slettemark sliter [...]

Legg igjen en kommentar