Se deLillos live og eksklusivt!

På tirsdag stilte deLillos på scenen på Internasjonalen og leverte en glimrende minikonsert til ære for de rundt hundre som så  innspillingen av Lydverket. Nå kan også du se hele den eksklusive konserten akkurat når du vil! I forrige sending gjestet deLillos Lydverkets TV-sending hvor de framførte den ukjente perlen «Utkaster», som du kan se her. […]

Skrevet av:
Publisert 11:11 15 desember, 2009

delillos-1ny1
På tirsdag stilte deLillos på scenen på Internasjonalen og leverte en glimrende minikonsert til ære for de rundt hundre som så  innspillingen av Lydverket. Nå kan også du se hele den eksklusive konserten akkurat når du vil!

I forrige sending gjestet deLillos Lydverkets TV-sending hvor de framførte den ukjente perlen «Utkaster», som du kan se her. Som om ikke det var nok spilte de fire låter til fra Hjernen er alene foran de rundt 100 heldige publikummerne på Internasjonalen. Her kan du se minikonserten i sin helhet:

Her kan du se hele forrige sending:

Og her kan du se bildene fra innspillingen (alle foto: Mattis Folkestad):

asbjc3b8rn

christiancamilla

asbjc3b8rn2

delillos4

delillos3

delillos5

delillos6

delillos7ny

gitarteknik

delillos8

delillos9

delillos10

Tags: , , , , , , , ,

Del "Se deLillos live og eksklusivt!"
 

4 kommentarer på “Se deLillos live og eksklusivt!”

 1. Ben sier:

  Jeg så «Utkaster» på Lydverket i forrige uke, og jeg må si meg skuffet.
  Såvidt jeg kunne se var alle instrumentene utenom vokal forhåndsinnspilt.
  Da er det ikke så rart at det låter bra.
  For meg er det skuffende.

 2. Lotte sier:

  Jeg så også «Utkaster» på Lydverket, og jeg synes det var kjempebra!

 3. Broder Tuck sier:

  @Ben.
  Jeg var tilstede under innspillingen, tro meg, deLillos spiller live. På TV også. Men de spilte Utkaster 2 ganger, mulig det er brukt noen bilder fra hver gang, og at det er derfor du reagerer?

 4. Hei Ben!

  Her tar du (heldigvis) feil. Alle band som spiller live hos Lydverket spiller faktisk live, uten playback. Som Broder Tuck påpeker kan du ha latt deg forvirre av at de spilte låta to ganger (for å lage best mulig TV), men vi kan garantere at låta er spilt live, uten noe forhåndsinnspilt på noen måte. Hvis i tvil er det bare å ta turen til Internasjonalen på nyåret når vi spiller inn en ny sesong av Lydverket!

  Andreas Øverland

Legg igjen en kommentar