Her er kveldens sending!

Om du så heter Jens Stoltenberg og har en halv times date med Obama i morgen; du imponerer ikke oss! Vi har faktisk møtt Josh Homme, Dave Grohl, John Paul Jones, Jack White, Clipse, Lars Horntvedt, deLillos og ehh…Christian Ingebrigtsen! Kan du få se nå? Yes, you can! Om det ikke er noe for deg på Lydverket […]

Skrevet av:
Publisert 21:32 9 desember, 2009


Om du så heter Jens Stoltenberg og har en halv times date med Obama i morgen; du imponerer ikke oss! Vi har faktisk møtt Josh Homme, Dave Grohl, John Paul Jones, Jack White, Clipse, Lars Horntvedt, deLillos og ehh…Christian Ingebrigtsen! Kan du få se nå? Yes, you can!

Om det ikke er noe for deg på Lydverket i kveld lever du neppe et verdig liv, da liker du nemlig ikke musikk.

asbjc3b8rn

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Her er kveldens sending!"
 

6 kommentarer på “Her er kveldens sending!”

 1. stian Økland sier:

  Martin Horntvedt :)

 2. Øivind sier:

  Lydverket har ingen troverdighet lenger. Boyband og grand prix kan vi lese om i se og hør, ikke se på Lydeverket. At bakgårdens sirkusartist og yppersteprest fyller 60 år er nevnt på hjemmesiden med at han kanskje, ja kanskje, skal ha en rolle i filmen Hobbiten.
  Dette holder ikke!!!

 3. Lotte sier:

  deLillos spilte dritbra!!

 4. Snuppa sier:

  De hadde da en sak om Tom Waits nylig?

 5. Ali Reza sier:

  Hei Lydverket. Om dere planlegger å lage noen sending med svenske band, eller bare damer i band generelt så må jeg tipse dere om The Sounds! Jeg vil påstå de er et av sveriges beste.

 6. Steinar sier:

  Til Øivind

  Du er en gjøk. De sendte en Tom Waits-sak forrige uke. Hvis du hadde sett på sendingene før du uttalte deg i hytt og vær så hadde alt gått mye bedre.Lydverket har blitt mye bedre enn før, men radiosendingene er fortsatt bedre enn TV-sendingene.

Legg igjen en kommentar