Så var det eit år til neste gang

Musikken har senka seg over tigerstaden, og by:Larm er plutselig over. Tre flotte og kanskje litt kaotiske dagar fyllt med flotte mennesker, musikk og sannsynligvis eit stort inntak alkohol er historie. Og det er eit heilt år igjen til neste gang. Men er du ikkje heilt klar for å sove ut eller kvile dansefoten, eller […]

Skrevet av:
Publisert 18:00 22 februar, 2009
Få med deg The Whitest Boy Alive på Mono! Foto: Kim Erlandsen/ NRKP3

Få med deg The Whitest Boy Alive på Mono! Foto: Kim Erlandsen/ NRKP3

Musikken har senka seg over tigerstaden, og by:Larm er plutselig over. Tre flotte og kanskje litt kaotiske dagar fyllt med flotte mennesker, musikk og sannsynligvis eit stort inntak alkohol er historie. Og det er eit heilt år igjen til neste gang. Men er du ikkje heilt klar for å sove ut eller kvile dansefoten, eller kanskje du trenger å reparere litt..

Då kan det jo vere fint å ta turen innom Mono. For han som påstår at han er den kvitaste guten i verda har tenkt å halde ein liten intimkonsert der i ni tida. Så, om du ikkje fekk med deg konserten til The Whitest Boy Alive i går- eller rett og slett syns den var så flott at du vil sjå dei ein gang til, då er det berre til å spenne på seg skia og gå mot Mono.

Og har du vert der før, då veit du kanskje med erfaring at det ikkje er eit særlig stort sted som rommar så fryktelig mange mennesker. Ergo, det er lurt å vere ute i god tid. I skrivande stund har du tre timar på deg før konserten startar. Så det er vel ikkje noko å tenke på?

Kort oppsummert; få ein mjuk overgang frå by:Larm helga til vanleg kvardag ved å sjå ein siste konsert. The Whitest Boy Alive på Mono kl 21.00. I kveld altså. Og det er gratis inngang.

God søndag!

Tags: , , , , ,

Del "Så var det eit år til neste gang"

Legg igjen en kommentar