Søndag covrer lørdag

Søndag covrer lørdag

Noen låter passer best på fest, andre versjoner av samme låt kan føles skreddersydd for dagen derpå. I vår coverspalte får du denne helga både hår og skjegg.

Skrevet av:
Publisert 15:16 16 april, 2011

Noen låter passer bedre til lørdagskvelden enn søndagen. Og andre låter passer best til hviledagen. Men det finnes ofte flere forskjellige versjoner av samme låt, der coveren passer bedre til den andre dagen enn originalen.

Lydverket vil hver weekend gi deg samme låt to ganger, hvor du kan sette på en på lørdag, og spare den andre til søndagen. Denne helga kan du danse til verdens yngste popstjernepå lørdag og hvile hodet til et nytt bekjentskap sin cover på søndag.

Lørdag

Barna til Will Smith følger i begge fotspora hans. Både sønnen Jaden og dattera Willow gjør både film og musikk, men der storebror er mest kjent for kinogjengere som den nye Karate Kid, har Willow gjort seg mest bemerka med musikken. 10-åringen har albumplaner, men hittil er det to singler som er tilgjengelig. Den første, «Whip My Hair» solgte til platina både i USA og Australia, og lå på P3s spillelister i sju uker. Snurr lørdagsfletta til denne!

Søndag

James Vincent McMorrow har sakte men sikkert gjort seg oppmerksom for folk utenfor hjemlandet Irland. Debutplata hans ble gitt ut på den grønne øya i starten av fjoråret, men ble først tilgjengelig i resten av verden i år. Den intense stemmen sender tanker i retning av Bon Iver, mens låtoppbygninga minner tidvis om landsmannen Damien Rice. At han har gjort Willow Smiths største hit nærmest ugjenkjennelig gjør ingen ting for den forsiktige lyttinga på palmesøndagen.

Tags: , , , , ,

Del "Søndag covrer lørdag"

Legg igjen en kommentar