Søndag covrer lørdag

Søndag covrer lørdag

Noen låter passer best på fest, andre versjoner av samme låt kan føles skreddersydd for dagen derpå. I vår coverspalte får du begge deler. Denne helgen: Adele og John Legend.

Skrevet av:
Publisert 12:00 26 mars, 2011

Noen låter passer bedre til lørdagskvelden enn søndagen. Og andre låter passer best til hviledagen. Men det finnes ofte flere forskjellige versjoner av samme låt, der coveren passer bedre til den andre dagen enn originalen.

Lydverket gir deg i sin helgespalte deg samme låt to ganger, hvor du kan sette på en på lørdag, og spare den andre til søndagen. Denne helga kan du danse til indie på lørdag og hvile hodet til indie på søndag.

Lørdag

Adele er overalt for tiden – andrealbumet 21 setter salgsrekorder i hjemlandet, og nå har også amerikanerene for alvor fått øynene opp for den unge briten med den store stemmen. Dersom du fremdeles ikke har hørt deg lei på singelen «Rolling In The Deep», er det ikke den dummeste låta du kan sette på mens du heller whiskey i glasset og lader opp til en sjelfull lørdagskveld.

Søndag

Den amerikanske soulartisten John Legend har rippet «Rolling In The Deep» for all unødvendig staffasje i sin acapella-versjon av låta. Vi tipper at dette er noe Legend skulle ønske han selv hadde skrevet – og stemmen hans kler utvilsomt låta godt. At dette kommer til å bli remikset, og følgelig kommer til å passe bedre til lørdag igjen, virker uungåelig, men frem til da er dette perfekt for en søndags morgen.


Tags: , , , , ,

Del "Søndag covrer lørdag"
 

1 kommentar på “Søndag covrer lørdag”

  1. Ivan sier:

    Tullete prosjekt detta.

Legg igjen en kommentar