Roskilde på avbetaling

Fattig student? Fryktelig lyst til å dra på festival på tross av økonomiske problemer? Roskilde lanserer løsningen for deg!  NOFX, Pavement og Muse er allerede klare for årets Roskildefestival. I dag ble det også annonsert at Serena Maneesh blir å finne på en scene i Roskilde, og kjenner vi den danske festivalen rett kommer de til å bekrefte ytterligere et par band og artister […]

Skrevet av:
Publisert 10:46 14 januar, 2010

pengefestival2

Fattig student? Fryktelig lyst til å dra på festival på tross av økonomiske problemer? Roskilde lanserer løsningen for deg! 

NOFX, Pavement og Muse er allerede klare for årets Roskildefestival. I dag ble det også annonsert at Serena Maneesh blir å finne på en scene i Roskilde, og kjenner vi den danske festivalen rett kommer de til å bekrefte ytterligere et par band og artister i verdensklasse før vinteren er unnagjort. I tillegg har de annonsert en liten genistrek som vil komme den økonomisk utfordrede (i første omgang danske) festivalgjenger til gode.

I et nytt prøveprosjekt vil nemlig Roskildefestivalen gjøre det mulig å betale festivalpasset i fire avdrag a 430 Danske Kroner. Ikke bare har Roskilde satt ned prisene, de har også lagt opp til at man snarere enn å trekkes 1700 brutale danske kroner i en enkelt transaksjon,  istedet vil kunne trekkes 4×430 kroner for moroa. Ideen er altså at dette blir langt mer overkommelig for studenter og andre med større eller mindre grad av personlig finanskrise. I første omgang er det kun et begrenset antall billetter som legges ut for salg på avdrag, og det stilles også krav til at en må ha en dansk bankkonto. Hvis ordningen viser seg å bli en suksess planlegges det dog å utvide avdragsprosjektet slik at tilbudet også gjelder for publikum utenfor Danmark.

Tags: , ,

Del "Roskilde på avbetaling"
 

1 kommentar på “Roskilde på avbetaling”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Trine Aandahl and Andreas Øverland, Line Thams Reiersen. Line Thams Reiersen said: Tips til Hovefestivalen? http://bit.ly/7CF6pd [...]

Legg igjen en kommentar