Ronnie Wood på kjøret med tenåringsjente

Ok, sommerens fjerneste såpeopera er i gang! Er det dritsmart å delta på vinsmaking hvis du er en alkoholiker som prøver å styre unna flasken? Ikke spesielt. Men det var akkurat det Ronnie Wood gjorde i forkant av datterens bryllup i juni. Men han var fort ute med kaoskontroll, og la seg inn på rehab […]

Skrevet av:
Publisert 14:44 11 juli, 2008

Bad Boy (foto: Rolling Stone)

Ok, sommerens fjerneste såpeopera er i gang! Er det dritsmart å delta på vinsmaking hvis du er en alkoholiker som prøver å styre unna flasken? Ikke spesielt. Men det var akkurat det Ronnie Wood gjorde i forkant av datterens bryllup i juni. Men han var fort ute med kaoskontroll, og la seg inn på rehab for å bli edru. Men nå har den 61 år gamle gitaristen i The Rolling Stones blåst støvet av spritflaskene igjen, og ifølge tabloidavisen The Sun har han stukket av fra kona sammen med en russisk tenåringsjente.

18-åringen Ekaterina Ivanova skal ha skrytt på Facebook av at hun er den nye kvinnen i Woods liv, mens Jo Wood, som har vært sammen med Ronnie Wood i 30 år, påstår at ektemannen og ungjenta bare er drikkekompiser. Videre forteller fru Wood at hun er bekymret for ektemannen, som visstnok tømmer to flasker vodka om dagen. Om Ekaterina har hun følgende melding å komme med: “She is mad — she is a terrible alcoholic. Da Ronnie stakk avgårde til sommerhuset i Irland med Ekaterina på slep, ble hun ikke nevneverdig overrasket: “Ronnie told me she was staying there and I said, ‘OK — get on with it and have a drink, go mad. Drink your guts up’».

Den neste fru Wood? 18 år gamle Ekaterina Ivanova (foto: Daily Mail)

Det kan se ut til at Ronnie Wood kommer til å få tidenes fylleangst når han har tømt vodkalageret. The Telegraph melder at Mick Jagger, Keith Richards og Rod Stewart nå trygler Ronnie Wood om å søke hjelp. I morgen åpner en utstilling med Woods bilder i Irland, og Rod Stewart og Ronnie Wood skal i det siste ha lagt planer om en gjenforening av legendariske The Faces. Et glass med antabus og en kasse med vann er kanskje på sin plass?

Drita på scenen med Rolling Stones i 1981:

Rod Stewart & The Faces – «Maggie May», 1971:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ronnie Wood på kjøret med tenåringsjente"
 

4 kommentarer på “Ronnie Wood på kjøret med tenåringsjente”

  1. Tommy sier:

    Som en kommentar til det klippet hvor Ron Wood er drita på scenen under 2Can’t Always Get What You Want». Hadde jeg måttet stirre på klærne Jagger har på seg der i to og en halv time i strekk, hadde jeg nok tømt en flaske whiskey først jeg også..

  2. Maria sier:

    Jeg håper for guds skyld flingen med den russerhora går fort over, hun kan i verste fall gjøre ende på The Rolling Stones. En døddrukken Ron vil vi ikke ha!

  3. [...] talsmann for The Rolling Stones bekreftet i går at gitarist Ron Wood hadde lagt seg inn på rehab. I forrige uke kunne vi melde at Wood hadde rømt til Irland med en ung russisk jente for å drikke (…. Nå har kroppen til Wood sagt stopp. Igjen. Stonesmedlemmet er langt fra ukjent med konseptet [...]

  4. [...] mer skandalerelatert Wood-stoff, les her og [...]

Legg igjen en kommentar