Robyn + Röyksopp = Øya i kveld

Röyksopp kommer til Øya i kveld, og med seg har de det svenske popvidunderet Robyn. Øyafestivalen drar seg mot slutten, og festivalens forhåpentligvis storslåtte avslutning blir Röyksopp-konserten på Enga i kveld. Torbjørn Brundtland og Svein Berge spiller i Oslo for første gang etter slippet av tredjealbumet Junior, og på plakaten står garantert singler som ”Happy […]

Skrevet av:
Publisert 15:19 15 august, 2009

Röyksopp kommer til Øya i kveld, og med seg har de det svenske popvidunderet Robyn.

Øyafestivalen drar seg mot slutten, og festivalens forhåpentligvis storslåtte avslutning blir Röyksopp-konserten på Enga i kveld. Torbjørn Brundtland og Svein Berge spiller i Oslo for første gang etter slippet av tredjealbumet Junior, og på plakaten står garantert singler som ”Happy Up Here” og ”The Girl And The Robot” sammen med gamle hits som «Eple» og «Poor Leno».

Da Röyksopp spilte på Roskilde tidligere i sommer, var det som vanlig Anneli Drecker som tok seg av mange av vokalpartiene i Röyksopps-katalogen. I anledning Øya har det blitt spekulert i om duoen kommer til å dra med seg både Karin Dreijer, som spilte med Fever Ray i forgårs, og svenske Robyn, som gjør vokalsporet på den aktuelle singlen ”The Girl And The Robot”.

Og joda, vi har fått på det rene at Robyn kommer, i følge en person som jobber i apparatet rundt Röyksopp. I følge vedkommende kommer den briljante svenske popdamen ens ærend til Øya for å gjøre ”The Girl And The Robot”, og forhåpentligvis gi Øyafestivalen en magisk avslutning.

Dette er for øvrig setlisten Röyksopp spilte på Fuji Rock Festival i Tokyo 26. juli:

«Royksopp Forever»
«You Don’t Have A Clue
«The Girl And The Robot»
«What Else Is There?»
«Remind Me»
«Poor Leno»
«Happy Up Here»
«Alpha Male»
«Eple»
«Only This Moment»
«Tricky Tricky»

Som oppvarming til kveldens konsert, sjekk dette gåsehudklippet av Robyn som gjør en nedstrippet versjon av sin egen låt Be Mine:

«This Must Be It»

Lydverkets Siri Narverud Moen ga Junior 5 da den ble sluppet.

Tags: , ,

Del "Robyn + Röyksopp = Øya i kveld"
 

3 kommentarer på “Robyn + Röyksopp = Øya i kveld”

 1. ArneAnd sier:

  også fantastiske Robyn acoustics på følgende link: http://www.cherrytreerecords.com/profile/Robyn
  cherrytree-sesjonen var så bra at den ble gitt ut på EP en stund etterpå!

 2. knall sier:

  Dette lå ann til å bli en stor konsertopplevelse, men ble desverre ødelagt av elendig lyd. Flyttet meg rundt til mange forskjellige steder iforhold til scenen og problemet var det samme overalt.
  Grumsete bass som overdøvde alt annen lyd og alt for lav vokalmiks.

  Hørte knapt et ord anneli og robyn sang.

 3. [...] på de kommende platene er blant andre Snoop Dogg, Kleerup og Röyksopp. Robyn har fått et ennå større publikum i Norge etter å ha samarbeida med [...]

Legg igjen en kommentar