Rise To Remain (Foto: Promo)

Rise To Remain (Foto: Promo)

Rise To Remain til Lydverket

Om to uker spiller Iron Maiden-vokalistens sønn og hans metalcoreband hos oss. Du kan få billetter.

Skrevet av:
Publisert 13:46 4 november, 2011

Rise To Remain er et av de ferskeste fremadstormende bandene fra den britiske metallscenen. Ledet an av sønnen til selveste Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson albumdebuterte kvintetten med City of Vultures tidligere i år. Se musikkvideoen til singelen «Bridges Will Burn» lengre ned i artikkelen.

Tirsdag 15. november kommer Rise to Remain til Lydverkets TV-innspilling på Internasjonalen i Oslo. Har du lyst til å være blant publikum? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.15, og i løpet av 2 korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd en eksklusiv konsert foran omtrent 150 heldige gjester. Inngang er helt gratis, og aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , ,

Del "Rise To Remain til Lydverket"
 

3 kommentarer på “Rise To Remain til Lydverket”

  1. En hel artikkel om sønnen til Bruce Dickinsons band og dere klarer å utelate navnet til sønnen?

  2. Anonym sier:

    Så de på Reading i år, fantastisk kult live band!

  3. [...] det en helaften av de sjeldne i Oslo Spektrum. Norske Insense begynner ballet, før svenske Ghost, Lydverket-aktuelle Rise To Remain og episke Trivium gjør klart for kveldens hovedattraksjon: In [...]

Legg igjen en kommentar