Rap politics

Det går til hælvete med USA. «Credit Crunch» påvirker de fleste amerikanere, også de som driver med musikk. Men hva tenker de om den store utfordringen verden står overfor?  Nettsiden allhiphop.com har funnet ut hva rappere tenker om nedgangstidene. Det tydeligste trekket er at de fleste av de som er intervjuet er klare for å […]

Skrevet av:
Publisert 14:09 20 oktober, 2008

Credit crunch på menyen i USA

Det går til hælvete med USA. «Credit Crunch» påvirker de fleste amerikanere, også de som driver med musikk. Men hva tenker de om den store utfordringen verden står overfor?  Nettsiden allhiphop.com har funnet ut hva rappere tenker om nedgangstidene.

Det tydeligste trekket er at de fleste av de som er intervjuet er klare for å få sparka ut republikanerene fra det hvite hus. Et annet er at mange av de spurte har gode og veloverveide svar. New York rapperen Q Tip er en av dem:

q tip -

Den av rapperne som trekker den lengst i å anklage myndighetene er Busta Rhymes. Han ser på den økonomiske krisen som en veloverveid plan fra USAs regjering slik at de kan innføre Amero og gå inn i union med Canada og Mexico. 

Alle svarene fra alle artistene finner du her. Så kan du velge selv hvem du tror har rett.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Rap politics"

Legg igjen en kommentar