Rihanna (Foto: Promo)

Rihanna (Foto: Promo)

Rihanna - Only Girl (In The World) (låt)

Premissleverandøren

Singelen «The Only Girl (In The World)» understreker Rihannas fantastiske evne til å være en konstant nyskapende popstjerne.

Skrevet av:
Publisert 11:27 9 september, 2010

Etter Chris Brown-skandalen presterte ikke Rihanna bare å reise seg igjen bemerkelsesverdig kjapt. Hun kom rett og slett tilbake på best tenkelige måte; med Rated R, som balanserte såre, personlige utleveringer og in your face-holdning og popteft på en måte man ikke skulle tro var mulig før det faktisk var skjedd.

Les: Chris Brow tiltalt for vold mot Rihanna

Nettopp denne bølgen rir Barbados-jenta videre med sin dryppende ferske låt «Only Girl (In The World)». Hun er ferdig med alt som har med nevnte Brown å gjøre – selv om han naturlig nok tegner et dystert bakteppe for den nyforelskede erklæringen. Rihanna kunne absolutt ha melket mishandlingsepisoden i en god stund fremover – men det holder hun seg, helt riktig avveid, for god for. I stedet finner vi en sulten popstjerne som er i ferd med å starte et nytt kapittel.

Den Stargate-produserte herligheten er full av utilslørte technoelementer, og har blitt en ekstremt dansbar, fengende og energiforløsende affære . De norske stjerneprodusentene har utvilsomt mye av æren for å dratt Rihanna i en ny, frekk og riktig retning, og hun fremstår stadig som en både kulere og viktigere artist.

Les: Rihanna og Stargate topper listene i USA

Aller viktigst: «Only Girl (In The World)» viser at Rihanna til tross for sin høyfrekvente hitproduksjon aldri gjentar seg selv. Fra å være en gjennomsnittlig R’nB-jente for ganske få år siden har Rihanna vanvittig kjapt blitt til en av premissleverandørene i popverdenen – og takk og lov for det.

Hør låta her, og si din mening under:

RIHANNA: Only Girl by hardcandymusic

Rihannas femte studioalbum Loud! slippes 16. november i år.

Tags: , , , ,

Del "Premissleverandøren"
 

5 kommentarer på “Premissleverandøren”

 1. Melissa sier:

  Loud! slippes 16. november ifølge MTV.com

 2. Alexander sier:

  Ifølge kilder fra den offisielle Rihanna siden kommer albumet 16. November. Datoen for lanseringen på Itunes er ikke satt enda

  -Alexander R. Ahlsen

 3. Alexander sier:

  + at det er Loud! Med et utropstegn ;)

 4. [...] Les Lydverkets anmeldelse av den nye singelen “Only Girl (In The World)” her. [...]

Legg igjen en kommentar