Peiskos med kjæresten til Jack White

[youtube m5mXp8aRCLU] Okei, det kommer sikkert et punkt hvor Karen Elson ikke lengre kan refereres til som «kjæresten til Jack White». Bedøm selv i videoen over om det punktet er nå. Videoen til «Stolen Roses» er andre smakebit fra Elsons album som skal gis ut i slutten av mai på ektemannen Jack White sitt plateselskap, […]

Skrevet av:
Publisert 16:47 23 mars, 2010

[youtube m5mXp8aRCLU]

Okei, det kommer sikkert et punkt hvor Karen Elson ikke lengre kan refereres til som «kjæresten til Jack White». Bedøm selv i videoen over om det punktet er nå.

Videoen til «Stolen Roses» er andre smakebit fra Elsons album som skal gis ut i slutten av mai på ektemannen Jack White sitt plateselskap, Third Man Records (og som han produserer). Fra før har ekteparet teaset oss med en husbond-regissert live-session, som du kan se her.

«Stolen Roses» er B-siden til singlen The Ghost Who Walks, som også er tittelen på debutalbumet.

Elson er aller mest kjent som modell i det øverste sjiktet i moteverden. Men hun har de senere årene sakte men sikkert beveget seg mot et karriereskifte. I 2003 hjalp hun til med koringen på Robert Plant-albumet Dreamland. Et privat opptak med Elson kom også med på en Uncut-plate hvor R.E.M.s Michael Stipe plukket ut låtene. Og i 2006 gjorde hun en duett med Cat Powers til en hyllestplate til Serge Gainsbourg.

Elson bor i Nashville med White og deres to barn, og har sagt i et intervju med motebladet  WWD at hun har latt seg inspirere musikalsk av hjembyen og Nashville-ikonene Hank Williams og Patsy Cline.

Tags: , , , , , , ,

Del "Peiskos med kjæresten til Jack White"
 

1 kommentar på “Peiskos med kjæresten til Jack White”

  1. [...] Jack White (The White Stripes, The Raconteurs, The Dead Weather) produserte og ga ut debutalbumet til modell/musiker-kona Karen [...]

Legg igjen en kommentar