Pearl Jam til Norge – vinn billetter!

Pearl Jam til Norge – vinn billetter!

Grungelegendene i Pearl Jam kommer til Norge for første gang siden 2000. Du kan vinne billetter før andre kan kjøpe dem.

Skrevet av:
Publisert 16:00 8 desember, 2011

Eddie Vedder og Pearl Jam er endelig på vei tilbake til Norge. 9. juli spiller det legendariske grungebandet i Oslo Spektrum, 12 år og halvannen uke etter de spilte i Oslo Spektrum 29. juni 2000. For øvrig det siste showet til Pearl Jam før den tragiske konserten på Roskilde.

Pearl Jam feirer for tiden 20-årsjubileum for debutalbumet Ten, et album som fikk en hel rockeverden til å synge følsomt på «ooooooh, I’m still alive!» og hylle denne Jeremy som endelig turde å snakke i klassen. Vi snakker forløperen til emo, kombinert med en vakker forståelse av hvordan classic rock skulle tas inn i 90-tallet.

Sjekk en reportasje jeg laget tidligere i år om blant annet Ten.

Personlig har jeg Vs som favorittalbum, denne frekke oppfølgeren til Ten, hvor Pearl Jam rocket hardt med «Go» og «Animal», myket seg til med sin beste ballade, «Indifference», og puttet en sau på coveret. Bedre blir det ikke.

I tillegg er de nesten aktuelle med det brillefine albumet Backspacer fra 2009, en vaskekte return-to-form plate fra Seattle-bandet.

Men nok om det, mer om konserten. Billettene legges ut for salg 15. desember, men allerede nå kan du skaffe deg og en kompis billett. Vi har nemlig 2 billetter til 5 heldige vinnere, og vi trekker denne konkurransen tirsdag 13. desember. Alt du trenger å gjøre er å fortelle i kommentarfeltet om din favorittlåt med Pearl Jam, og gjerne en setning eller flere om hvorfor akkurat det er din favorittlåt.

Kjør konkurranse!

Tags: , , , , ,

Del "Pearl Jam til Norge – vinn billetter!"
 

647 kommentarer på “Pearl Jam til Norge – vinn billetter!”

 1. Anonym sier:

  «Better Man» er både favorittlåta mi, men dog et lyspunkt i et «vondt» barndomsminne. Min mye eldre bror var og er evig blodfan av pearl jam, og tok derfor «effektive» virkemiddeler i bruk for å få meg til å høre på det samma som han! Som ung ble jeg derfor låst inn på et rom som var fylt med høy støymusikk fra Pearl Jams seineste album Vitalogy, helt til jeg likte det. Better Man var den første sangen jeg likte, for den var minst bråkete. Seinere har jeg kanskje måtte takke han fordi han introduserte meg til musikken til bandet, og hvilken bedre måte er det enn å ta han med på konsert !

 2. Anonym sier:

  «Better Man» er både favorittlåta mi, men dog et lyspunkt i et «vondt» barndomsminne. Min mye eldre bror var og er evig blodfan av pearl jam, og tok derfor «effektive» virkemiddeler i bruk for å få meg til å høre på det samma som han! Som ung ble jeg derfor låst inn på et rom som var fylt med høy støymusikk fra Pearl Jams seineste album Vitalogy, helt til jeg likte det. Better Man var den første sangen jeg likte, for den var minst bråkete. Seinere har jeg kanskje måtte takke han fordi han introduserte meg til musikken til bandet, og hvilken bedre måte er det enn å ta han med på konsert !

 3. Må jo trekke fram Last Kiss, en herlig Pearl Jam-cover av Wayne Cochrans låt fra 60-tallet. Tragedier, dog i en oppdiktet versjon, går alltid hjem.

 4. Siri Soleim sier:

  «Porch». Den er rå og deilig, og jeg bare elsker låta. Fantastisk!!! :-)

 5. Siri Soleim sier:

  «Porch». Den er rå og deilig, og jeg bare elsker låta. Fantastisk!!! :-)

 6. Anonym sier:

  Elderly woman behind the counter in a small town. Det var noe sært med denne teksten, så merkelig for meg (da 15 år) at noen ville lage en tekst fra en gammel dames synspunkt. Men melodien var jo SÅÅÅ bra, da!

 7. Anonym sier:

  Elderly woman behind the counter in a small town. Fantastisk fin melodi, og en tekst som var rar. Superrar, iallefall for en tenåring som ikke skjønte hvorfor gutter i 20-årene ville synge om en gammel dame. Men det var det som ga den så herlig bestemoraktig hjemmefølelse!

 8. Camilla Sjøvold sier:

  Don’t even think about reachin’ me
  I won’t be home
  Don’t even think about stoppin’ by
  Don’t think of me at all
  I did, what I had to do
  If there was a reason, it was you…

  Aaaaahhhh…..»Footsteps»  :)

 9. Har store problemer med å kåre en låt som er min favoritt med Pearl Jam..men en av mine favoritter er som den sukkersøte jeg er Betterman. Låta tar meg med inn i seg og jeg setter meg sånn inn i denne jentas situasjon.. Er ingen hemmelighet at stemmen til Eddie smelter det meste i meg med sin sårhet og råhet i denne låta..smelt!! Dette er en av mange favoritter, men her har du en!! Nå er det bare å møte luciadagen med håpet i lomma!
  <3 Ane fra Halden

 10. Har store problemer med å kåre en låt som er min favoritt med Pearl Jam..men en av mine favoritter er som den sukkersøte jeg er Betterman. Låta tar meg med inn i seg og jeg setter meg sånn inn i denne jentas situasjon.. Er ingen hemmelighet at stemmen til Eddie smelter det meste i meg med sin sårhet og råhet i denne låta..smelt!! Dette er en av mange favoritter, men her har du en!! Nå er det bare å møte luciadagen med håpet i lomma!
  <3 Ane fra Halden

 11. Utrolig vanskelig å bare velge èn sang, men jeg må velge Even Flow. Det var den aller første sangen jeg hørte, på Guitar Hero faktisk. Da var jeg 9 år gammel, og PJ ble fort favorittbandet mitt pga Even Flow! Den her helt fantastisk, og Ten er det beste albumet i historien! 

 12. Kai Olsen sier:

  Porch… Überfet låt fra et av tidenes beste album <3

 13. Elderly Woman Behind The Counter in a Small Town.

  Beste sang. Ever. Berre fordi.

 14. Elderly Woman Behind The Counter in a Small Town.

  Beste sang. Ever. Berre fordi.

 15. Elderly Woman Behind The Counter in a Small Town.

  Beste sang. Ever. Berre fordi.

 16. Elderly Woman Behind The Counter in a Small Town.

  Beste sang. Ever. Berre fordi.

 17. Gro Valsvik sier:

  . Crazy Mary – Ingen over, ingen ved siden.

 18. Julie Asmussen sier:

  Jeremy. Jeg tilhører MTV generasjonen og videoen til Jeremy gjorde veldig inntrykk. Og låta er like jo fantastisk i dag som da den kom :)

 19. Anonym sier:

  yelllow ledbetter. fantastisk fin låt!

 20. I am mine.
  Favorittlåten min varierer fra dag til dag, men i dag er det «I am mine».
  Melodien er fantastisk! Refrenget er gåsehudfrembringende! » The north is to south what clock is to time» er poesi av ypperste merke. Bassen til Jeff gynger som en deilig bølge gjennom hele låten. Eds lille hyl etter 2,17 min. Og det at låten slutter uten en avslutning.

 21. Helt klart No way.
  Seig og sur låt. Upretensiøst! Deilig.

 22. Anonym sier:

  Jeremy. Rett og slett fordi jeg fremdeles husker hvor fantastisk bra de fremførte den da de var surpriseband på Kalvøyanachspiel dagen før de selv skulle opptre på Kalvøyafestivalen! Sentrum Scene rocka som jeg aldri har opplevd maken til den kvelden, kanskje med unntak av en Rage Against the Machinekonsert på samme scene noen måneder tidligere…

 23. Kim Klev sier:

  Vinnerne er nå trukket.
  Jeg beklager dermed til alle andre enn Gabriel, Ida, Irene, Ellen og Remi.

 24. Tor Andersen sier:

  Do The Evolution fra Yield albumet…. Så de tok denne live i Wuhlheide Berlin 2006. Meget bra konsert….

 25. Tor Andersen sier:

  Do The Evolution fra Yield albumet…. Så de tok denne live i Wuhlheide Berlin 2006. Meget bra konsert….

 26. Anonym sier:

  Min favorittlåt av Pearl Jam er uten tvil Jeremy. Den berggtok meg med en gang og etter et par gjennomlyttinger var jeg frelst. Minnet meg litt om hvordan jeg selv var i mine yngre dager på skolen. Litt beskjeden og turte ikke alltid delta i diskusjoner selv om jeg hadde fornuftige svar. Situasjonen har endret seg, men smiler godt hver gang jeg hører låta og Peal Jam vil alltid ha en sentral plass i mitt musikkhjerte.

 27. Eg må nok sei at deira coverversjon av Last Kiss står høgt, det var denne som introduserte meg for bandet og eg må framleis trekke på smilebåndet når eg høyrer dei starte heilte feil på eit liveopptak.

 28. Eg må nok sei at deira coverversjon av Last Kiss står høgt, det var denne som introduserte meg for bandet og eg må framleis trekke på smilebåndet når eg høyrer dei starte heilte feil på eit liveopptak.

 29. Eg må nok sei at deira coverversjon av Last Kiss står høgt, det var denne som introduserte meg for bandet og eg må framleis trekke på smilebåndet når eg høyrer dei starte heilte feil på eit liveopptak.

 30. Eg må nok sei at deira coverversjon av Last Kiss står høgt, det var denne som introduserte meg for bandet og eg må framleis trekke på smilebåndet når eg høyrer dei starte heilte feil på eit liveopptak.

 31. Rune Olsen sier:

  Når offentliggjøres vinnerne?

 32. Rune Olsen sier:

  Når offentliggjøres vinnerne?

 33.  
  Min favorittlåt Pearl Jam låt er Rearviewmirror.

  Grunnen er fordi dette er
  den første låta jeg lærte meg på bass av Pearl jam.

 34. Kåre Garnes sier:

  Må si at coverversjonen de gjorde av Bjørn Eidsvågs «Eg ser» var fantastisk. Selv om språket ikke var helt der på det norske verset.

  Men bootleger teller kanskje ikke?

 35. Jan andre Christiansen sier:

  Må vel være Go fra Vs fordi den er så  rett i trynet på deg og det bevisser hva di var gode for så tidlig i karrieren.Pearl Jam var etter min mening best denne perioden og gikk fra og være et kjempe band til et møkka dårlig garage-band på platene etterpå…

 36. Harald Viken sier:

  Var heldig og fekk tak i billettar til alle showa i Skandinavia, men ville likevel nemne mi favorittlåt med eit band som først og fremst er eit band som gjev ut solide plater (med kanskje eitt unntak). 

  Betterman, og spesielt Save it For Later-live-versjonen frå 3-disc-konserten State College, Pennsylvania i 2003, er berre heilt utan samanlikning den sangen som eg har dansa og sunge og hoppa mest rundt i stua til av all musikk eg har høyrt. Energien, gitarspelet, stemma til Eddie, samspelet mellom det heile – eg har ikkje ord. 8 minutt med lykke. Sjekk ut og nyt. 

 37. Anonym sier:

  Hvem vant??? :)

Legg igjen en kommentar