Jonas Alaska spilte på Slottsfjell 2011. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Jonas Alaska spilte på Slottsfjell 2011. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Paskalaska og Thom Hell til Lydverket!

Vi får besøk av Jonas Alaska, Mikhael Paskalev og Thom Hell på årets første Lydverket-sending. Alle billetter er delt ut.

Skrevet av:
Publisert 16:03 11 januar, 2012

Hurra! Tre av Norges beste låtskrivere skal stå sammen på vår scene i årets første Lydverket.

Jonas Alaska kommer rett fra Spellemannprisen hvor han er nominert til tre priser. Se Lydverket-reportasje om Alaska her:

Mikhael Paskalev er Urørtfinalist og 2012s mest spennende debutant. Se den skranglete og fine musikkvideoen til «I Spy» av Michael Paskalev med Jonas Alaska.

Thom Hell, som er veteranen i gjengen, er med i backingbandet til Jonas Alaska til vanlig og han har gjort det klart at han blir lei seg hvis han ikke får være med på Mikhael sin kommende plate. Han er forøvrig også plateaktuell i februar og har hatt singelen ”Tonight” rullende på P3 i flere måneder.

Det er ikke flere ledige billetter, uavhentede billetter deles ut på konsertdagen, på Internasjonalen kl. 19.10.

Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.15 tirsdag 24. januar. I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta. Kos deg på bar og opplevd en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , , , ,

Del "Paskalaska og Thom Hell til Lydverket!"
 

7 kommentarer på “Paskalaska og Thom Hell til Lydverket!”

  1. Atle Berven sier:

    Lurer på hvor mange kilo med cannabis denne unge mannen (Paskalev) proppet i seg før bildet ble tatt??? Han ser jo unektelig en SMULE dopet ut…..

  2. idacc sier:

    Michael, faktisk..? Aldri sett navnet skrevet på den måten før!;)

  3. [...] Har du lyst til å sjå Jonas Alaska spela live – heilt gratis? Bli med på Lydverket-innspeling! [...]

  4. [...] Har du lyst til å sjå Jonas Alaska spela live – heilt gratis? Bli med på Lydverket-innspeling! [...]

  5. [...] madeleine.delp.bergsjo@nrk.no Publisert: 19:25 18 januar, 2012 Del Tweet Debatt 0 Finalist Mikhael Paskalev skal til Lydverket. Fjorårets Urørtvinnere, Honningbarna, tok hjem Spellemannprisen i kategorien rock. Det er ikke [...]

Legg igjen en kommentar