Panic at The Disco i oppløsning

Panic at The Disco er i skrivende stund en duo. På bandets nett- og MySpacesider har bandet annonsert at to av medlemmene har forlatt bandet.Gitarist Ryan Ross og bassist John Walker forlater i følge deres eget blogg-innlegg bandet for å begi seg ut på «egne musikalske utflukter». I innlegget skriver musikerne at de føler bandet […]

Skrevet av:
Publisert 12:18 7 juli, 2009
Panic At The Disco har mistet to medlemmer. (foto: Kim Erlandsen, NRK)

Panic At The Disco har mistet to medlemmer. (foto: Kim Erlandsen, NRK)

Panic at The Disco er i skrivende stund en duo. På bandets nett- og MySpacesider har bandet annonsert at to av medlemmene har forlatt bandet.Gitarist Ryan Ross og bassist John Walker forlater i følge deres eget blogg-innlegg bandet for å begi seg ut på «egne musikalske utflukter». I innlegget skriver musikerne at de føler bandet har utviklet seg i en retning som har gjort at de to har måttet inngå kreative kompromisser.

- Å gå hver vår vei er virkelig det beste for oss alle. Vi er spente på fremtiden, det burde dere være også, avslutter Ross og Walker i innlegget som kan leses her.

I et nyere innlegg bekrefter de gjenværende medlemmene, vokalist Brendon Urie og trommis Spencer Smith, at Ross og Walker har forlatt bandet. I sitt innlegg forsikrer de Urie og Smith at PATD «is alive and well» og at de jobber med nye låter. Innlegget gjør det ikke klart hvordan de har tenkt å gjennomføre turneen de skal legge ut på sammen med Blink 182 og No Doubt fra 4. august.

Les innlegget fra Brendon og Spencer her.

Sist gang Panic at The Disco spilte i Norge var på Hovefestivalen i fjor, da imponerte de ikke Lydverkets anmelder.

Tags: , , , ,

Del "Panic at The Disco i oppløsning"

Legg igjen en kommentar