På en seng av indie

MTVs Spanking New-programleder Charlotte Thorstvedt lar seg intervjue i siste nummer av bladet Mann. Ikke bare beholder hun klærne på, trolig til mange abonnenters store fortvilelse – hun stiller i tillegg med indiereferansene godt synlige utenpå, eh, skjørtekanten. Blant tingene Charlotte digger, skal man dømme etter det flotte, Bjørn Opsahl-knipsede bildet, finner vi: * En […]

Skrevet av:
Publisert 15:36 28 april, 2008

Charlotte Thorstvedt i det referensielle hjørnet. Faksimile: MANN #126 / Foto: Bjørn Opsahl

MTVs Spanking New-programleder Charlotte Thorstvedt lar seg intervjue i siste nummer av bladet Mann. Ikke bare beholder hun klærne på, trolig til mange abonnenters store fortvilelse hun stiller i tillegg med indiereferansene godt synlige utenpå, eh, skjørtekanten.

Blant tingene Charlotte digger, skal man dømme etter det flotte, Bjørn Opsahl-knipsede bildet, finner vi:

* En Sonic Youth-trøye med Washing Machine-motiv
* Suicide: Second Album/First Rehearsal på vinyl
* ESG: A South Bronx Story på vinyl
* Jack Kerouacs On The Road, George Orwells Animal Farm, JG Ballards Cocaine Nights og i hendene, med et lurt smil om munnen, en Agent Provocateur-bok

I selve intervjuet snakker hun i tillegg om hvordan hun fikk en grinete Lou Reed til å signere vinylutgaven av Metal Machine Music, en av pophistoriens minst tilgjengelige og, for å være spanking ærlig mest ræva utgivelser. En plate gamlefar Reed selv har uttalt følgende om: «Well, anybody who gets to side four is dumber than I am».

Spørsmålet formelig dirrer i den tette lufta i redaksjonslokalet her:

Om du var musikkjournalist og skulle stille i trusa på forsiden av et manneblad, hva slags indie-referanser ville du helst blitt avbildet liggende oppå?

Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet, og vær med i trekningen av en CD-R med Lou Reeds nest dårligste album.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "På en seng av indie"
 

11 kommentarer på “På en seng av indie”

 1. Kåre G sier:

  enig med erlend!

 2. Enigmedkåre sier:

  helt enig med kåre

 3. Robert sier:

  Jeg er også enig – denne artikkelen er jo helt latterlig. Hva skal de fram tel her? Flott programleder , liker bra musikk. Er det NRK mot MTV konkuranse på gang?

 4. Elena sier:

  Hvorfor disse Charlotte? Hun har peil på musikk, er pen og kul og har eget show på MTV – hun burde bli hyllet for å stille opp i Mann, som en avveksling fra de vanlige hønsehjernene denne typen blader har på forside. Dette lukter innprompa gutterom og misunnelse lang vei.

 5. Roy M sier:

  Lettlurte idioter, anyone? Dette bildet er noe av det mest kred-desperate og bunntraurige jeg har bevitnet i mitt voksne liv. Få på deg en bukse eller fjern trusa helt, sier nå jeg. Denne lunke mellomtingen gjør den akk-så-forutsigbare indie-harpinga enda mer spekulativ og intetsigende.

  PS. Jeg ville forresten blitt fotografert av på en madrass av Dead Moon-sjutommere, James Carr-memorabilia og håndskrevne Lester Bangs-notater. Kunne til nød latt en av ballene henge ut av speedoen om det hadde løftet bildet kunstnerisk.

  PPS. Den nest dårligste til Lou Reed? Hvilke av de ti-tolv kandidatene snakker vi om?

 6. Kåre G sier:

  Jeg tror vel jeg tolker Erlend’s «hæhæhæ» i en annen retning, men meg om det.

 7. Robert sier:

  Eh? Hva da? Sikling, Kåre G(ragutt)?

 8. Kåre G(ladgutt) sier:

  la oss snakke om noe hyggelig – Har du hørt den nye Blind Melon skiva? For my friends? Den nye vokalisten har ikke helt den samme sårheten som Shannon Hoon, men gjør en kjempejobb. Har alltid ment at det bandet burde komme sammen igjen – de spiller rock slik det skal spilles. (Selv om de stjeler hemningsløst fra Led Z)

 9. Kåre G – detta är andra (tredje?) gången du skriver om Blind Melon i en kommentartråd som har extremt lite med Blind Melon att göra. Detta betyder en av två saker:

  1) Du tänker på Blind Melon hela tiden.
  2) Du vill att alla andra skall höra den nya Blind Melon-skivan.

  Jag tror det är alternativ två, så därför skall jag banne mig skaffa mig den för att höra själv.

 10. Elvazz sier:

  Åffer får vi ikke se noe dott? How .Com? Serrrrrrriøst: Charlie ser ut som et understimulert barn her, med alle døm effektane rundt seg. Ådne; ta grep. ellers gjørnoendetfårre.

Legg igjen en kommentar