P3sessions med DumDum Boys og Kråkesølv

De beste gamle og de beste unge i norskpråklig rock spiller for deg

Skrevet av:
Publisert 8:57 23 februar, 2010

DumDum Boys på releasekonserten for plata Tidsmaskin (Foto: Per Ole Hagen, NRK)

Det er klart for årets første P3sessions. På scenen står veteraner og nykommere i norsk rock.  Oppdatert: Se video fra P3 Sessions her!

I dag, onsdag 24. februar er det duka for intimkonsert på NRK med både fortida, nåtida og framtida i norskspråklig rock. DumDum Boys har holdt koken i over 25 år, og er akkurat nå på norgesturné. Konserten på P3sessions blir den minste og den mest eksklusive de gjør på turen rundt i landet, kun 60 hardbarka fans får plass.

Hør P3sessions på nytt i NRKs nettradio!

Vinnere er trukket. Du får med deg P3Sessions på NRK P3 i kveld klokka sju!

Med seg i studio 19 på Marienlyst får trønderne en av fjorårets mest markante debutanter, bodøgutta i Kråkesølv, som er nominert til Spellemannpris for årets nykommer.

Musikksjef i P3, Mats Borch Bugge er storfornøyd med denne utgaven av P3sessions:
- DumDum og Kråkesølv utgjør det ypperste av norskspråklige band idag. Det er stas å få veteranene og arvtagerne i en eksklusiv P3Session på Marienlyst.

Kråkesølv på Bylarm i fjor (Foto: NRK P3)

DumDum Boys ga ut sin niende plate i november i fjor, Tidsmaskin, mens Kråkesølv som starta karrieren på Urørt, ga ut sin første plate, Trådnøsting, uka før trønderne.

PREPPLE (foto: Per Ole Hagen, NRK)

Sugen på flere konsertopplevelser? Lydverket på NRK1 er straks ferdig med OL-pausen, og du kan være publikummer!

Tags: , , ,

Del "P3sessions med DumDum Boys og Kråkesølv"
 

3 kommentarer på “P3sessions med DumDum Boys og Kråkesølv”

  1. [...] Cole - Parachute Bjørn Hellfuck – Å for en do DumDum Boys – En vakker dag (husk P3Sessions i neste uke!) The Mamas & the Papas – California Dreamin’ Karpe Diem m/ Andreas Grega – [...]

  2. [...] spilte veteranene i DumDum Boys sammen med pur unge Kråkesøv på P3Sessions. To rockegenerasjoner møtte entusiastiske fans i en gryte sydende av intimitet og spilleglede, og [...]

  3. Sigbjørn sier:

    Linker dere oppgir til å kunne høre konserten omigjen fungerer ikkje! krise, hadde ikkje mulighet til å høre på norsk radio når konserten var direkte, men sko så gjerne hørt den i reprise!

Legg igjen en kommentar