P3 presenterer: Raphael Saadiq live

Vinn billetter til konsert med den moderne soulens yppersteprest, Raphael Saadiq.

Skrevet av:
Publisert 19:15 13 januar, 2009

P3 presenterer Raphael Saadiq live på Cosmopolite, onsdag 28.januar. Du kan vinne billetter til eksklusiv konsert med mannen som kalles ”vår tids beste soulartist”.

I 20 år har Raphael Saadiq vært en av de mest sentrale navnene på den amerikanske soul og r&b-scenen. Først gjennom grupper som Toni! Tony! Tone! Og Lucy Pearl. Siden som superprodusent og låtskriver for artister som D’Angelo, Erykah Badu, The Roots, Mary J. Blige og Snoop Dogg, og som meget respektert soloartist. Hans siste album, The Way I See It, var på mange lister over fjorårets beste album, og Lydverket trillet terningen til femmer.

Lydverkets anmeldelse: Raphael Saadiq – The Way I See It

Onsdag 28. Januar står Saadiq og hans band på scenen i Oslo. Konserten på Cosmopolite er en av få konserter han gjør i Europa. Ingerid Stenvold og Ruben Gran leder showet.

Det legges ut et begrenset antall billetter for salg, men du kan fra i morgen, onsdag, vinne billetter på nettsidene til P3.
Du kan også høre konserten live i Lydverket på P3 kl 18.03.

Kanskje blir kvelden som et ”vindpust fra paradiset”? Det var i alle fall slik Audun Vinger opplevde Saadiqs siste album.

Raphael Saadiq – «Staying In Love»

[youtube kltZ0jDmtWw]

Raphael Saadiq – «Love That Girl»

[youtube ghzzDBXgV7A]

Raphael Saadiq – «100 Yard Dash»

[youtube 968Tbbp4LW0]

Tags: , , , ,

Del "P3 presenterer: Raphael Saadiq live"
 

3 kommentarer på “P3 presenterer: Raphael Saadiq live”

  1. Stine sier:

    Oi oi oi!

  2. BEe sier:

    Kommer til å bli så bra!!!

  3. [...] en sykkeldrosje en time før konsertstart. I vrimmelen av konserter hadde jeg ikke fått med meg at Raphael Saadiq stod på scenen før han, som resulterte i et knippe av hans siste semislagere også. Han er like [...]

Legg igjen en kommentar