Og navnet ble…

Vi har nevnt det før, Josh Homme fra QOTSA, Dave Grohl fra Foo Fighters og John Paul Jones fra Led Zeppelin har dannet en ny supergruppe. Og nå har barnet i tillegg til en relativt selvforklarende logo, fått navn. Avslørt av en kar som har snakketøyet i orden. Hvem andre enn kompisen deres fra Eagles […]

Skrevet av:
Publisert 13:07 5 august, 2009
the-crooked-vultures

Tre relativt kjente logoer blir til én (Foto: Myspace)

Vi har nevnt det før, Josh Homme fra QOTSA, Dave Grohl fra Foo Fighters og John Paul Jones fra Led Zeppelin har dannet en ny supergruppe. Og nå har barnet i tillegg til en relativt selvforklarende logo, fått navn. Avslørt av en kar som har snakketøyet i orden.

Hvem andre enn kompisen deres fra Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, er det som plumper uti? I et intervju med radiostasjonen Power 97 i Winnipeg buste han ut med denne, neppe helt planlagte kommentaren:
jesse-huges-roeper-bandnavn

Så navnet er altså Them Crooked Vultures.

Og nå ruller ballen; en nettside er dukket opp med linker til bandets Myspace, Twitter og Facebook sider. Ingen musikk foreløpig, men en plate og turné er i emninga. Så hva kan man forvente? Dave Grohl sa følgende til Mojo allerede i 2005:

The next project that I’m trying to initiate involves me on drums, Josh Homme on guitar, and John Paul Jones playing bass. That’s the next album. That wouldn’t suck.”

John Paul Jones har også dryppet noen små hint i et intervju med den franske journalisten Cyril Deluermoz: ”I’m working on some other music, which is more rock based, with a couple of other people. We hope to be everywhere this summer.

Overalt altså. Them Crooked Vultures spiller sin første konssert på Metro i Chicago på søndag. Billettene legges ut for salg i morra for de som har anledning til å ta turen….

Tags: , , , , , , , ,

Del "Og navnet ble…"
 

5 kommentarer på “Og navnet ble…”

 1. Nicolay sier:

  DERFOR var Homme ikke på Hove!!! :O

 2. Viktoria sier:

  Oooo. Gleder meg! :D

 3. Steffen sier:

  Er ikke vanlig at Homme er med når Eagles of Death Metal spiller live uansett. Homme har aldri spilt med EODM live utenfor statene.

 4. Kim von Klev sier:

  Denne supergruppa er for sjuk. Dette bør de ikke vente med for lenge, for jeg vil ha dette nu!

 5. det går an å korte ned ventetida med å kikke på Foo Fighters med John Paul Jones og Jimmy Page fra Wembley i fjor. hele konserten ligger i NRKs nett tv:
  http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/179931

Legg igjen en kommentar