Nytt album fra Yo La Tengo

8. september kan du legge til et nytt knippe låter til din «dagen derpå»-spilleliste. Da slippes nemlig det nye albumet til bandet som har hjulpet mang en stakkar komme gjennom en søndag formiddag; Yo La Tengo. Det kommer fram av en kunngjøring på hjemmesiden til plateselskapet Matador Records. Men pass på; første låta som er […]

Skrevet av:
Publisert 11:34 5 juni, 2009
Yo La Tengo - Popular Songs (foto: Promo)

Yo La Tengo – Popular Songs (foto: Promo)

8. september kan du legge til et nytt knippe låter til din «dagen derpå»-spilleliste. Da slippes nemlig det nye albumet til bandet som har hjulpet mang en stakkar komme gjennom en søndag formiddag; Yo La Tengo. Det kommer fram av en kunngjøring på hjemmesiden til plateselskapet Matador Records.


Men pass på; første låta som er lekket fra albumet Popular Songs vitner om at Yo La Tengo har valgt å fjerne seg noe fra sitt sedvanlige lydbilde, selvom bandet ikke har kastet easy-listening-filosofien på båten riktig ennå. Med både drivende Hammondorgel og stødig trommegruv fortjener altså «Periodically Double or Triple»Periodically Double Or Tripleå bli lagt til i nevnte spilleliste, men den bør nok først fyres av et godt stykke uti sessionen. For om du starter med låter som deres egen «I Feel Like Going Home«, bør nok de nye låtene spares til du er i humør for låter som Booker T. & The MG’s «Green Onions«.

Tags: , , , , , ,

Del "Nytt album fra Yo La Tengo"

Legg igjen en kommentar