Asbjørn og resten av TV-redaksjonen er tilbake! Denne gangen på NRK2, torsdager, kl. 21.30. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Asbjørn og resten av TV-redaksjonen er tilbake! Denne gangen på NRK2, torsdager, kl. 21.30. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Ny tid! Ny dag! Ny kanal!

Denne uken er Lydverket tilbake i TV-ruta for å gjøre den musikalske høsten din lysere.

Skrevet av:
Publisert 14:42 13 september, 2010

Har du savnet oss? Vi har savnet deg, det er helt sikkert.

Og nå er vi jaggu tilbake på TV-skjermen din, etter en lang sommer i den gode musikkens tegn. Nytt for sesongen er sendedag (fra onsdag til torsdag), sendetid (endelig før leggetid!) og kanal (NRK2), men essensen av Lydverket er den samme, ifølge vår stødige ankermann på Internasjonalen, Asbjørn Slettemark:

- Mens de andre programmene i Kulturstripa enten nye formater eller har mye nytt innhold, har vi i Lydverket valgt å holde på oppskriften som ga oss kanongode programmer i vår. Det vil si: Vi skrur det til ytterligere et hakk, og lager enda bedre intervjuer, solide Lydverket-saker og de beste livebandene som er å oppdrive, sier il capitano Slettemark.

Denne uken sparker vi i gang med sesongen med Skambankt live i studio, en dyptpløyende og morsom sak om sær indiemusikk i streite TV-serier, intervju med Röyksopp på en location som er verdig tittelen på det ferske albumet, Senior og et oppmerksomt blikk på de største oppturene platehøsten har å by på.

Smakebiter fra sendingen vil – også dét som før – være å finne på disse sidene i forkant av sensongpremieren på torsdag. I tillegg vil du finne anmeldelser av en drøss av ukens utgivelser, oppdaterte musikknyheter og eksklusive videopremierer og konkurranser på nett.

Men selve sesongpremieren ser du altså på NRK2, torsdag kl. 21.30, med repriser på NRK 2 fredag 17.30, NRK3 fredag kl 19.30 og NRK1 tirsdag 23.15. Tune in!

Husk at du kan være publikum når vi tar opp Lydverket på Internasjonalen i Oslo hver tirsdag. Følg med på Facebook eller nrk.no/lydverket for å se hvilke band vi booker til å spille live, og meld deg på til lydverketpublikum@nrk.no.

I mellomtiden mimrer vi tilbake til noen av høydepunktene fra vårsesongen:

I platesjappa med Robyn:

Susanne Sundfør – «The Brothel» (live):

Konseptalbumets renessanse:

Lars Vaular – «Kem skjøt Siv Jensen?» (live):

Den problematiske fotballmusikken:

Melissa Horn & Maria Mena – «Falla fritt» (live):

Ny vår for folksjangeren:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Ny tid! Ny dag! Ny kanal!"
 

3 kommentarer på “Ny tid! Ny dag! Ny kanal!”

  1. Thea sier:

    Har savnet dere! Gleder meg til en nok en høst med Lydverket på TV :D

  2. Håvard sier:

    endelig går det an for oss småbarnsforeldre å få med seg dette supre programmet også. jeg har trossa fornuften en del ganger og sett hele programmet, men nå kan jeg se hele greia med god samvittighet :)

  3. [...] dag er det premiere på den nye Lydverket-sesongen på NRK2, og programleiar Asbjørn Slettemark starta dagen i [...]

Legg igjen en kommentar