Ny låt og ny video fra The Gutter Twins!

Mark Lanegan og Greg Dulli er The Gutter Twins som tidligere i år gav ut den deilige skiva Saturnalia. Snart legger de ut på en lang turne, men før de pakka ned gitarene for en stund, rakk de å spille inn en ny låt som de har lagt ut på MySpace-siden sin. «Spanish Doors» skal […]

Skrevet av:
Publisert 11:57 10 juni, 2008

2 gutter som liker og sette fyr på saker og ting

Mark Lanegan og Greg Dulli er The Gutter Twins som tidligere i år gav ut den deilige skiva Saturnalia. Snart legger de ut på en lang turne, men før de pakka ned gitarene for en stund, rakk de å spille inn en ny låt som de har lagt ut på MySpace-siden sin.

«Spanish Doors» skal etter sigende bli B-siden på en ny sjutommer som bandet gir ut i august. Den ligger øverst i playeren på myspace-siden, og er en nedpå, mørk affære.

I tillegg til å gi oss en ny låt, rakk bandet også å lage en feiende flott video til låta «Idle Hands».

Videoen handler stort sett om å sprenge, brenne og knuse ting, og er kanskje ikke helt det jeg så for meg passa best til den svært dystre teksten. Men ting som brenner, akompagnert av mollakorder kan liksom ikke bli feil.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ny låt og ny video fra The Gutter Twins!"
 

2 kommentarer på “Ny låt og ny video fra The Gutter Twins!”

  1. Christian Finnskog sier:

    Oh. Yes. Detta. Är. Så. Bra. Som. Vanligt. Från. Detta. Gänget. Tack, Torgeir!

  2. [...] serien “lydverket skryter av fine musikkvideoer” er turen kommet til noen som har fått mye skryt allerede. Jeg vil tro at Oslobandet [...]

Legg igjen en kommentar